U subotu i nedjelju Porodični vikend

Drugi po redu Porodični vikend u bioskopu Cineplexx u Podgorici biće održan 6. i 7. oktobra.

Tokom ovog vikenda od 12 do 16 časova posjetioci bioskopa moći će da pogledaju aktuelne filmove za djecu i porodicu, kao što su Hrabra Merida 3D, Ledeno doba 4: pomjeranje kontinenata 3D, Madagaskar 3: najtraženiji u Evropi, kao i novi animirani film Hotel Transilvanija.  Premijerno će biti prikazan i Gumeni Tarzan 3D. Mali posjetioci će dobijati primjerak časopisa Mali Politikin zabavnik i Fun&Fit Kids ovsene kaše na poklon.

Nezaobilazni dio Porodičnog vikenda su i zabavni programi. Mališani koji posjete bioskop Cineplexx moći će da se druže sa maskotama i da učestvuju u facepainting-u i likovnim radionicama.

Porodični vikend će donijeti mnoge pogodnosti korisnicima kartice Porodičnog film kluba, koja djeci do 14 godina obezbjeđuje niže cijene ulaznica i besplatne kokice. Tokom vikenda oni će imati i dodatnih 10% popusta, dok će za film Gumeni Tarzan 3D cijena ulaznica Porodičnog filma kluba važiti i za roditelje. Uz karticu se ostvaruje popust za novi Porodični meni.

Ovakva bioskopska zabava, namijenjena porodicama, će u bioskopu Cineplexx postati tradicija i biće organizovana svakog prvog vikenda u mjesecu.

Ovaj vikend rezervisan je za zagrijavanje za 8. Dječiji filmski festival KIDS FEST, koji će od 15. do 21. oktobra biti održan i u bioskopu Cineplexx u Podgorici.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply