Osigurajte djecu – vozite bezbjedno

Poštovani posjetioci,

Sava Montenegro AD u saradnji sa portalom Roditelji.me organizuje nagradnu igru „Osigurajte djecu – vozite bezbjedno“, u kojoj će biti poklonjena tri autosjedišta za djecu.

Pored želje da na ovaj način promovišemo sigurnost djece (i odredbe novog Zakona o saobraćaju), namjera nam je bila i da podignemo svijest o značaju osiguranja djece u vrtićima, jaslicama i osnovnim školama od posljedica nesrećnog slučaja.

Da bi se kvalifikovali za učešće u nagradnoj igri potrebno je da na site-u Sava Montenegro AD, sa ovog linka online osigurate svoje dijete (starosti do 14 godina) sa iznosom premije do 10€, u periodu od 20.09.2012. do 20.11.2012. godine.

Na ovaj način, osim što ste sa polisom osiguranja od posljedica nesrećnog slučaja – nezgode osigurali svoje dijete od posljedica nezgode 24 časa dnevno bez prostornog ograničenja, stičete mogućnost da budete jedan od dobitnika nagrade – autosjedišta za djecu.

Nagradna igra namijenjena je isključivo posjetiocima portala Roditelji.me, tako da je neophodno da kupovinu polise osiguranja, kojom se pruža potpuna zaštita, bez obzira da li se nezgoda dogodila u vrtiću, jaslicama, školi, kući, na ljetovanju, zimovanju…, obavite sa gore pomenutog linka.

Model i veličina autosjedišta zavisiće od uzrasta djeteta dobitnika nagrade.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply