Proslava NLB Dana u slavu mjeseca štednje

NLB Montenegrobanka će početak mjeseca štednje obilježiti manifestacijom pod nazivom NLB Dan, koja će se održati 26. septembra, a biće posvećena štednji za budućnost djece.

U filijalama NLB Montenegrobanke će za najmlađe biti priređena brojna iznenađenja i pokloni, sa jednim ciljem da se djeca i roditelji, na zabavan način, upoznaju sa osnovnim prednostima štednje, koja treba da obezbijedi jednostavnije ostvarenje važnih životnih ciljeva djece.

Sa željom i simbolički da podsjeti na važnost štednje, te na navike jednako važne za djecu i odrasle, u peridou od mjesec (od 26.9. do 31.10.2012.) NLB Montenegrobanka poziva djecu da poklone svoju staru štednu kasicu kako bi učestvovali na završnoj izložbi štednih kasica, koja će se održati 3.novembra, kada će biti i izabrana i nagrađena najmaštovitija kasica. Svima koji poklone staru štednu kasicu, NLB Montenegrobanka će pokloniti specijalnu Zuja Zu kasicu u obliku pčelice.

Posebno osmišljen i zabavan program za najmlađe totkom NLB Dana biće odrganizovan u filijalama banke u Podgorici, i to: Filijala Podgorica I, Bulevar Ivana Crnojevića 171 (17:30h do 19:30)h; Filijala Podgorica III (11h do 14h); Bulevar Pera Ćetkovića 52, Filijala Podgorica V (11h do 14h); “Mall of Montenegro”, Drpe Mandića.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply