Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. svetlana

    Postovani,
    Svaka cast na sajtu, i na svim vasim akcijama, pregledajuci vas sajt pogotovo forum nakon ove emisije moram da reaguje.
    gledajuci sinoc ovu emisiju mogu slobodno da konstatujem svaka cast svim curama na ucescu, pocev od vas do ove vaspitacice.
    Zalosno je da pojedini vasi forumasi nisko komentarisu akcije ljudi koji su se javno prikazali i opisali problem. Drage moje dame forumasice moram naglasiti da vi kao i ja imamo djecu koja pohadjaju vrtice i mi najbolje pored kolektiva tih vrtica znamo kako to izgleda i kakvi su uslovi. Ocekujete i negativno komentarisete javni nastup jedne djevojke koja je na veoma profesionalan nacin prozvala sve da se ukljuce i da stvore uslove ovoj djeci a i samom kadru. Jednu od vasih forumasica necu da prozivam ali komentari da ponizava jednog od vaspitaca koji se javno pojavio je za svaku osudu pogotovo da joj ne bi dala dijete, e pa postovana gospodjo otvorite se malo pa platite i obezbijedite da vam dolaze zene pa neka vam cuvaju djecu, a ne kritike na racun osoba koje su toliko ucile i trudile se da vasoj djeci pruze nesto. umjesto kuvanja rucka, ispijanja kafa po narodu ukljucite se kao Bilja i Sandra, pa radite nesto, a ne samo iz udobne fotelje ponizavate zene koje rade sa nasom djecom, nego se vi pokrenite javno pa da vidimo sto sve mozete ili umijete, osim sto samo postavljate komentare na formumima i to preko 500 svaka cast, nazalost bolje da ste umjesto ispijanja kafe pored racunara, porkenite se i pridruzite Bilji i Sandri i podrzite ove djevojke ! Samo naprijed i nadam se da ce se ova emisija uroditi plodom!

  2. Svetlana, hvala na komentarima i lijepim rijecima. Kada govorite o nasim forumasima i komentarisanju, moram vam reci da je forum mjesto dje svi registrovani korisnici mogu da daju svoje misljenje, komentarisu… i inace forumu funkcionisu po tom principu. Forum ovog portala kao i vecina foruma ima svoja pravila ponasanja, i u skladu sa tim se reagovalo.

    Jos Vam moram reci da su i neki clanovi foruma aktivni clanovi udruzenja, a vecina je njih i komentarisala emisiju, upravo jer su u cijelu pricu ukljuceni, rade na rjesavanju ovog problema, i izdvajaju svoje slobodno vrijeme (pored svojih porodicnih i radni obaveza) u te svrhe. Mislim da su zato neke stvari komentarisane burnije, jer se ulaze i trud i vrijeme u potrebu da se pomogne drustvu i prvenstevno nasoj djeci.

Leave a Reply