IZA OBJEKTIVA

Aidina ljubav prema fotografiji se rodila od skoro. Pokušavajući da pronađe sebe u arhitekturi, pa i u slikarstvu, preraslo je u ono sto najviše voli, a to je fotografija. Kako god, fotografija je sa sigurnošću  mali dio njene prošlosti, a sigurno veliki dio njene budućnosti.

Pored svega navedenog, ona je, kako kaže, samo „obična mama“. Biti mama zapravo rodilo je u njoj toliko toga da ponekad poželi da zamrznem pojedine trenutke i da ih se sjeti i podjeli sa drugima nakon izvjesnog vremena. Fotografija se rodila i razvijala baš isto tako kao što su rasla i njena djeca. Prvi dodir, osmjeh i koraci. Onda je to dobilo spektar koji obuhvata porodicu, trudnice, male krezave mališane, momente nježnosti  ili u cjelosti sve važne momente koji kroz kreativnost mogu da se ovjekovječe.

Prvi korak je napravila uz pomoć njenih prijatelja koji su svoje dugogodišnje iskustvo nesebično prenjeli (neka se prepoznaju 🙂 ). A sve ostalo je vjerovatno nešto što ce naučiti od onih sa kojima bude sarađivala, jer u ovom poslu je važan momenat koliko i oni.

 

Aida Dizdarević

Kontakt: Tel: 067-579-661

FB: http://www.facebook.com/pages/KLIK-foto/239013136189982

Web stranica je u pripremi.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. face photography

    We’ve been following your work since you first purchased your camera at Henry’s! It’s amazing how far along you’ve come and how incredible your photos are looking! You’re a natural artist and we, here in Canada, are soooo proud of you! Klik Foto has a gem behind the lens and a whole lot of supporters cheering in the background! Keep up the great work and keep posting your images, we love the up-dates!
    Lots of well wishes from the girls of face photography & all your pals, in the great white north!
    xoxox (dee & ozzie)

  2. Thank you ladies! Thanks to both of you i can truly say that this is the period of my life that i’ve been dreaming of. Doing what I LOVEEEEE has finally come true. Thank you for kind words and can’t wait for the day to re-unite our cameras hehehe.

    xoxo Aida

Leave a Reply