Za udobnost bebe u kući i van kuće

Kids Land dječji butik u Podgorici – Mall of Montenegro, kao i Baru i Kotoru  pripremio je specijalnu ponudu za kupovinu neophodne bebi – opreme. Radi se o paketu koji se sastoji od kolica, krevetića (dva modela) i posteljine koji se u navedenim buticima može naći za samo 196,70 eur.

* Kolica Bertoni Vector su namijenjena uzrastu od 0 do 36 mjeseci. Imaju 4 položaja, od skroz ležećeg do sjedećeg. Imaju mogućnost da se beba posmatra sa obije strane. Postoji i zimski prekrivač za noge i torba za bebine stvari. Kišobran sistem sklapanja omogućuje da kolica zauzimaju vrlo malo prostora kad se sklope. Ručka je podesiva po visini. Rotirajući prednji točkovi omogućavaju lako upravljanje kolicima.Postoji više dezena.

* Krevet Miki, dimenzije 120*60cm. Rađen je od punog drveta (parena bukovina). Ima mogućnost da se pod podešava na dva nivoa, i jednu kliznu stranicu koja se spusta po visini. Točkovi sa kočnicom omogućuju lako premještanje kreveta.

Krevet Chicco putni, dimenzije 120*60cm. Dobija se u kompletu sa punjenim dušekom i torbom za nošenje. Dvije kraće strane imaju tanak mrežasti okrugli prozor koji omogućava maksimalnu ventilaciju. Dvije duže (bočne) strane mogu da se otvore uz pomoć zip zatvarača kako bi dijete moglo da izađe samo. One takođe omogućavaju da lakše pospremite krevetac. Uz krevetac se dobija i rančić koji može da se skida, a služi za skladištenje pidžame

Posteljina Standard, sastoji se iz 4 dijela – jorgana, donjeg čaršava, jastuk i ogradice. Prave se u različitim dezenima.

Ova ponuda traje do 30.04.2012.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply