Gost Roditeljskog kruga logoped Senka Živković

Roditeljski krug, čiji je gost biti logoped Senka Živković, biće organizovan u subotu, 7. aprila u igraonioci JUMP, u Hercegovačkoj ulici br.49, u Podgorici, od 10 do 11 sati.

Senka Živković je diplomirala Defektološki fakultet, smjer logopedija, u Beogradu, gdje je i započela karijeru i to u Zavodu za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju. Nakon povratka u Podgoricu, radila je kao stručni konsultant u Centru za djecu sa posebnim potrebama i Domu zdravlja Podgorica. Trenutno je stalno zaposlena u JPU „,Đina Vrbica“ i angažovana kao konsultant u PZU „,Doktorica Mica“. Majka je dvije djevojčice.

Ona će sat vremena razgovarati sa roditeljima u neformalnoj atmosferi o najčešćim temama iz oblasti logopedije, a odgovaraće i na njihova pitanja.

Udruženje i portal Roditelji organizuju u saradnji sa igraonicom JUMP Roditeljski krug jednom mjesečno, sa gostima različitih profesija, za koje se roditelji opredijele u posebnim anketama. Igraonica JUMP za Roditeljski krug je namijenila posebni prostor (dio sa separeima, sa lijeve strane), koji se nalazi u okviru 380 kvadrata kojima raspolažu.

Molimo roditelje i sve zainteresovane da prisustvuju i učestvuju u Roditeljskom krugu, da nam prijave dolazak na mail [email protected] do petka, 6. aprila.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply