Prvi Roditeljski krug sa psihološkinjom Lidijom Mirković

Prvi Roditeljski krug biće organizovan u subotu, 10. marta u igraonioci JUMP, u Hercegovačkoj ulici br.49, u Podgorici, od 10 do 11 sati.

Prvi roditeljski krug je trebalo da bude organizovan prije tačno mjesec, ali je odložen zbog nevremena i obilnog snijega koji je noć prije toga zatrpao Podgoricu. Na novi termin smo čekali dok nijesmo bili sigurni u stabilne vremenske prilike 🙂

Sa roditeljima će sat razgovarati psihološkinja Lidija Mirković u neformalnoj atmosferi i o najčešćim izazovima roditeljstva, a odgovaraće i na njihova pitanja.  Lidija Mirković ima dugogodišnje iskustvo u radu sa djecom i roditeljima. Ona je psiholog u javnoj predškolskoj ustanovi »Ljubica Popović« i vlasnica vrtića Kućica.

Udruženje i portal Roditelji organizovaće u saradnji sa igraonicom JUMP Roditeljski krug najmanje jednom mjesečno, sa različitim gostima, za koje roditelji budu procijenili i u posebnim anketama naveli da bi željeli da porazgovaraju.  Igraonica JUMP za Roditeljski krug je namijenila posebni prostor (dio sa separeima, sa lijeve strane), koji se nalazi u okviru 380 kvadrata kojima raspolažu.

Molimo roditelje i sve zainteresovane da prisustvuju i učestvuju u Roditeljskom krugu, da nam prijave dolazak na mail [email protected] do petka, 09. marta.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply