Muzički piratski brod za Džuli

Muzički piratski brod koji smo danas poklonili u akciji Dar po dar dobila je registrovana korisnica portala Džuli.

**********************************************************

Došlo je vrijeme da podijelimo  i posljednju igračku u ovosedmičnoj ackiji Dar po dar, iz asortimana Pertinija. Za kraj smo ostavili najmađe od namlađih – muzički piratski brod igračka je iz kutka za bebe.

Podsjećamo da u akciji Dar po dar, dobija najbrži registrovani posjetilac ili posjetiteljka portala Roditelji, od kojih dobijemo prazan mail na adresu [email protected] od momenta objavljivanja početka akcije. Isti korisnik može dobiti dar samo jednom u toku sedmice.

Molimo Vas da nam šaljete emailove sa adrese koje ste koristili prilikom registracije na portal jer je akcija namijenja upravo našim registrovanim posjetiocima.

Igračke koje smo darovali ove sedmice su iz asortimana su kompanije PERTINI koja se bavi proizvodnjom, uvozom i distribucijom dječjih igračaka, komercijalnih i edukativnih, i didaktičkih sredstava koje djecu vode ka pravilnom rastu i razvoju.

Zastupnik PERTINI igračaka u Crnoj Gori je kompanija Permonte, čiju prodavnicu možete posjetiti u ulici »Mila Radunovića“, iza podgoričke Mljekare i OŠ Sutjeska.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Molim vas mozete li mi bolje objasniti gdje se nalazite? Sa koje strane da prodjem pored Palade, sa te strane ili tamo od raskrsnice kod zgrade Celebic? da bih dosla do vase prodavnice… Hvala.

    • ne vjerujem da ce ovdje iko od ljudi iz Pertinija odgovoriti, ali mogu ja pomoci jer znam dje su. U zgradi koja se nadovezuje na mljekaru, tacno preko puta zgrade mozgova. Na samom kraju. To je ustvari kraj ulice koja pocinje od kruznog toka kad se skrene ka zgradi mozgova

Leave a Reply