Pertini igračke za pravilan rast i razvoj

PERTINI se bavi proizvodnjom, uvozom i distribucijom dječjih igračaka, komercijalnih i edukativnih, i didaktičkih sredstava koje djecu vode ka pravilnom rastu i razvoju.

Pored PERTINI brenda, koji se realizuje po italijanskim licencama i najvišim svetskim stanardima, PERTINI je generalni distributer 24 svjetski poznata proizvođača visokokvalitetnih dječjih igračaka i opreme.

Cjelokupan PERTINI program je izuzetnog kvaliteta izrade, atestiran, zdravstveno ispravan i modernog dizajna koji prati najaktuelnije svjetske trendove. Ono što je najvažnije i po čemu je PERTINI brend prepoznatljiv je vrhunska funkcionalnost i upotrebna vrijednost PERTINI proizvoda u igri i vaspitavanju-edukovanju djece.

PERTINI proizvodi primjenjuju se u gotovo svim dječjim ustanovama zemalja regiona, što govori u prilog funkcionalnosti proizvoda.

Poslovna strategija PERTINIJA je da kvalitetnu dječju igračku ponudi tržištu i time doprinese pravilnom rastu i razvoju najmlađih.

Zastupnik PERTINI igračaka u Crnoj Gori je kompanija Permonte, čiju prodavnicu možete posjetiti u ulici »Mila Radunovića“, iza podgoričke Mljekare i OŠ Sutjeska. Možete ih i kontaktirati na broj telefona 068 844 766.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply