Slane pjesme za Mirjanu

U današnoj akciji Dar po dar knjigu poezije Slane pjesme, Dejana Đonovića dobila je registrovana posjetiteljka portala Mirjana K.

***************************************************************

Portal Roditelji dijeli poklon i danas, namijenjen isključivo djeci i onima koji se tako osjećaju. Najbržima poklanjamo najnoviju knjigu poezije za djecu, Dejana Đonovića Slane Pjesme.

Najbrži registrovani posjetilac koji nam pošalje, od momenta objavljivanja početka akcije za danas, prazan mail na adresu [email protected] imaće priliku da dobije pjesmaricu.

Molimo Vas da nam šaljete emailove sa adrese koje ste koristili prilikom registracije na portal jer je akcija namijenja upravo našim registrovanim posjetiocima.

Slane pjesme su neobična pjesmoslikovnica koja će oduševiti i odrasle! More, morska stvorenja, njihove tajne želje i život koji dosad nijeste zapazili… Duhovito, opušteno, zabavno i „dobro osoljeno“ – spojeno u divnim stihovima „oktopođenog“ pjesnika – Dejana Đonovića i karikaturama „opuženog“ ilustratora – Peđe Trajkovića. Odličan poklon za predstojeće praznike.

Dar po dar nastavljamo i u posljednjoj sedmici decembra. U toku pet radnih dana u saradnji sa kompanijom Permonte dijelimo Pertini igračke. Počinjemo sjutra!

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply