Popusti za korisnike portala Roditelji.me

U saradnji sa nedavno otvorenim online shopom Com Shop, cetinjske firme Infocom d.o.o., omogućili smo popuste od 10% na cijene malih kućanskih aparata za sve registrovane korisnike portala Roditelji.me.

Da bi ostvarili popust, prilikom kupovine je potrebno da koristite takozvani Kupon kod koji samo za naše korisnike objavljujemo ovdje:

[restrict userlevel=”contributor”]Kupon kod: 1eede67a13

[/restrict]

Kada kupac izabere na site-u proizvod koji želi da kupi i doda ga u korpu, u drugom koraku procesa plaćanja nalazi se polje “Kupon za popust”. Gore navedeni Kupon kod treba unijeti u to polje i nastaviti sa plaćanjem, a u slejdećem koraku cijena će biti umanjena za 10%.

Ispod polja za unos kupona za popust, na istoj strani, kupac bira način plaćanja (kreditnom karticom ili uplatom na žiro račun). Ako izabere online plaćanje kreditnom karticom (Visa, MasterCard, American Express) kupac će na kraju procesa bite redirektovan na stranicu CKB -a koja procesuira podatke od kartice.

Nakon obavljene kupovine kupac će biti vraćen na stranicu Com Shop-a i dobiće podatke o svojoj narudžbi.

Podaci za uplatu na žiro račun nalaze se u trećem, poslednjem koraku procesa plaćanja. Takođe, kupac uvijek može da izabere adresu druge osobe kao mjesto isporuke (u slučaju da želi da pošalje poklon). U ovom slučaju adresa se može izmijeniti u odjeljku “Informacije o isporuci” u zadnjem koraku plaćanja.

Ako kupac želi bilo kakvu tehničku pomoć ili objašnjenje tokom kupovine, može se obratiti za pomoć na tel 067 74 44 66 ili email porukom.

Želimo vam ugodnu kupovinu. Direktan link na sekciju Malih kučnih aparata.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply