DIZAJNIRANA ZA UDOBNOST

Manuelna pumpica za izmlazanje

Patentirano, nježno, »let-down« jastuče za masiranje, unutar tijela pumpice, sadrži pet latica masažera koje se savijaju dok pumpate, nježno masirajući područje oko bradavice, kako bi bio stimulisan prirodan protok mlijeka. Zbog tako prirodnog djelovanja i stimulacije, samo par laganih pritisaka na ručku pumpice ubrzo će rezultirati protokom mlijeka.

Single električna pumpica za izmlazanje

Dizajnirana da pruži udobost – ova višetruko nagrađivana, lako prenosiva, ručna električna pumpica napredne tehnologije je prije svega inteligentna i odgovorna. Jedinstvena memorija pumpice pamti vaš ritam pumpanja i nastavlja kontinuirano da ga ga se pridržava kako bi vam obezbijedila maksimalnu ugodnost.

Uvoznik i distributer za Crnu Goru: DONATOR d.o.o.
Kuće Rakića bb, Tuzi, Podgorica, 81206.
Tel: +382 20 870 082;
Fax: +382 20 870 059;
Email: [email protected]

Dojenje pruža i mami i bebi jedinstvene prednosti i preporučuju ga zdravstveni stručnjaci i profesionalci kao idealnu ishranu za vašu bebu, opmlemenjenu čvrstom hranom nakon šestog mjeseca života.

Ukoliko ste od onih mama koje doje, možda biste željeli da uzmete u obzir korišćenje pumpice za izmlazanje kako biste nastavili da dajete vašoj bebi mlijeko čak i kada ste fizički odvojeni od nje. Izmlazanje uz pomoć pumpice je zgodno, brzo i zaista jednostavno, kada jednom naučite kako se to radi. Najbolje je da sačekate par sedmica nakon dojenja kako bi se ustalilo prije nego počnete da koristite pumpicu, ukoliko vaš ljekar ne preporučuje drugačije.

Philips AVENT vam nudi dva tipa pumpica koje vam mogu pomoći – manuelnu i električnu. Obje pumpice funkcionišu brzo, nježno, i tiho. Sadrže jedinstvene, patentirane latice – masažere (ima ih pet) i slikonsku dijafragmu, koji funkcionišu zajedno da bi imitirali način na koji se vaša beba hrani, a što ih čini ugodnim i efikasnim za upotrebu. Efekat masaže doprinosi nježnoj sukciji, sa odličnim rezultatima.

Električna pumpica nudi sve prednosti manuelne pumice sa jedinstenim dodatkom elektronske memorije, koja bukvalno »uči« od vas, a zatim pritiskom na dugme nastavlja da radi u vašem prirodnom ritmu pumpanja.

Ovo vam daje neograničenu kontrolu nad brzinom, vakuumom i ritmom, što opet doprinosi ugodnom i opuštenom iskustvu izmlazanja mlijeka. Baš iz razloga što su tako nježne, Philips AVENT pumpice za izmlazanje vam takođe mogu pomoći da prevaziđete probleme kao što su otečene i bradavice sa ragadama.

Momentalna korist

Obje pumpice vam omogućavaju da mlijeko izmlazavate direktno u Philips AVENT flašicu ili prethodno sterilisanu posudu za čuvanje mlijeka u frižideru i zamrzivaču. Ovo čini vašu rutinu hranjenja mnogo fleksibilnijom jer i vaš partner ili neko drugi blizak vama može hraniti bebu vašim mlijekom u bilo koje doba.

Philips AVENT pumpice za izmlazanje vam pomažu da dojite duže jer vam omogućavaju da efikasnije organizujete vaš brz način života, a da istovremeno osigurate da će vaša beba dobijati sve prednosti koje joj vaše mlijeko pruža.

[hana-flv-player video=”https://www.roditelji.me/wp-content/uploads/2011/10/pumpice_video_dojenje.flv” width=”640″ height=”360″ description=”” player=”4″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…