Počeo upis u vrtiće

Javne predškolske ustanove “Ljubica Popović” I “Đina Vrbica” raspisale su danas konkurs za upis djece u vrtiće i jaslice za ovu i narednu godinu.

JPU “Ljubica Popović” će upisati 1723 djece jaslenog uzrasta do tri godine i od tri godine do polaska u školu. U JPU “Đina Vrbica” ima mjesta za ukupno 1864 djece koja će boraviti u cjelodnevnom programu od 6 do 17 sati, i poludnevnim  od 6 do 12 i od 12 do 18 sati.

Konkurs je otvoren narednih 15 dana, a prijave se mogu dostavljati radnim danima od 8 do 13 sati.

Roditelji i staratelji treba da dostave popunjenu prijavu koju mogu preuzeti u vaspitnim jedinicama, izvod iz matične knjige rođenih, potvrdu o zaposlenju, ako su nezaposleni potvrdu Zavoda za zapošljavanje, ako su na redovnom školovanju potvrdu škole ili fakulteta, a penzioneri prilažu penzioni ček. Za korisnike MOP-a potrebna je potvrda Centra za socijalni rad.

Obavještenje o rezultatima upisa biće istaknuto na oglasnim tablama vaspitnih jedinica, tri dana nakon zatvaranja konkursa.

Ugovori će se potpisivati od 1. do 12. Jula, u vaspitnim jedinicama kojima su dostavljene prijave.

JPU “Đina Vrbica” će od septembra organizovati cjelodnevni boravak  u vrtićima Zvončić,  Bubamara, Leptirić, “Jelena Ćetković”, “Đina Vrbica”, Poletarac, a poludnevni u Suncokretu, Vrelima Ribničkim, Zvjezdanom vrtu I Dječjoj Radosti. Upis djece u vrtiće Dječja Radost u Tuzima i Suncokret u Matagužima počeće 25. avgusta. U konkursu je navedeo da se djeca koja se prvi put upisuju prijavljuju u vrtiću Poletarac, na Zabjelu.

JPU »Ljubica Popović« će organizovati cjelodnevni program u 8 vrtića, Osmijeh, »Ljubica Popović«, Pčelica, Sunce, Lane, Bajka, Palčica i Suncokrili. U upravnoj zgradi te JPU se prijavljuju djeca koja se prvi put upisuju, kao i ona koja koja će boraviti u jedinicama Osmijeh i Lane, a ona se nalazi u ulici arhitekte Milana Popovića, br 1. iza igrade Maše.

 

 

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply