Ekskluzivni download za korisnike portala Roditelji.me, knjiga doktora Bogdana Pajovića: Bolesti prostate

U narodu se govori, po malo u šali, a u stvari  je istina, da prostata pokazuje godine muškarca. Počne li da se oglašava raznim tegobama u vidu učestalog mokrenja i eventualno, bolom popraćenog pražnjenja mokraćne bešike, starost je na pragu.

Samo starenje, kao neminovnost, odražava se kako na spoljni izgled tako i na opšte zdrastveno stanje. Kod muškarca ovaj proces obično se prvo “okomi” na prostatu.

Bolesti prostate su veoma česte i zato, ne bez razloga, za prostatu se kaže da je “Ahilova peta” muškarca.

Knjiga Doc. dr. Bogdana Pajovića, koja je u elektronskom formatu ekskluzivno za download dostupna registrovanim korisnicima prvog crnogorskog roditeljskog portala, sadrži osnovne informacije o prostati, njenoj funkciji i oboljenjima i treba da  pomogne da se na najbolji način prevaziđe problem u saradnji sa urologom.

Doktor Pajović je i osnivač nedavno formirane prve nevladine organizacije čiji je cilj briga o muškom zdravlju – Men’s health, čiji će jedan od prioriteta biti podizanje nivoa svijesti o toj tematici. Ovaj ekskluzivni download na portalu roditelji.me označava zvanično i početak saradnje portala sa ovom NVO.

Od danas,  možete postavljati i pitanja u vezi sa muškim zdravljem preko našeg formulara za kontakt, a savjete i konsultacije vezane za muško zdravlje možete tražiti i telefonom svakom dana u terminu od 17h do 20h na broj crnogorskog Men’s Healtha +382 69 64 02 38.

[Download not found]

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply