A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Ko vam prati trudnocu?
25/08/2012
11:01 pm
caye
Guest
Guests
201sp_Permalink sp_Print

Mitzi said

Da li neko zna gdje dr. Aziz Haliti iz KBC-a radi privatno? 

Radio je u Natalu zovni telefonom pa proveri radi li jos uvek

25/08/2012
11:49 pm
Cekalica
Guest
Guests
202sp_Permalink sp_Print

Dr Haliti radi u ordinaciji Natal.

26/08/2012
8:11 am
Mitzi
Guest
Guests
203sp_Permalink sp_Print

Hvala puno na brzim odgovorima. Da li neko ima iskustva sa dr. Halitijem? Ja sam čula samo da ga hvale. 

26/08/2012
9:34 am
Kristina M
Guest
Guests
204sp_Permalink sp_Print

Moje iskustvo je zaista pozitivno tih par puta koliko sam kod njega bila u bolnici. I sto je najbitnije, pristuapacan, normalno razgovara sa pacijentom, nije nedje gore u oblacima kao mnogi. Bas mi se svidio

26/08/2012
10:36 am
Cekalica
Guest
Guests
205sp_Permalink sp_Print

Mitzi said

Hvala puno na brzim odgovorima. Da li neko ima iskustva sa dr. Halitijem? Ja sam čula samo da ga hvale. 

Slazem se s Kristinom, sto se odnosa prema pacijentu tice sjajan je. Mene je i nedavno poradjao i imam samo pohvale za njega.

28/08/2012
3:00 pm
macence
Guest
Guests
206sp_Permalink sp_Print

Negdje sam vec rekla da kao dugogodisnji uredni platisa poreza i doprinosa, a i nakon ne bas sjajnog iskustva sa privatnim ljekarom koji mi je pratio prvu trudnocu, ovaj put sam bila i ostala rijesena da to bude dr. Boljevic, izabrani ginic. Medjutim, kako je bila frka da mi nije “svjez” uzv za amnio, pa mi se nije islo ponovo u guzvu, a i slicica bebe koju smo dobili od Boljevica nije bas najjasnije, odlucim da odem bar da mi daju finu sliku u privatnu. Odem kod dr. Micunovic koja se pokazala da je detaljna i brizna. Sve je bilo ok, ali posto mi je nasla prilicne kontrakcije, propisala terapiju, kaze kontrola gratis za 10 dana. Odem ja, sad mi ne fali nista, uspjela terapija, ali opet za 7 dana da idemo na tripl, pa cemo onda za 3 sedmice detaljna mjerenja…. ALO! Ja joj tu napomenem da cu ipak po uputu za tripl poci kod izabranog i raditi ga u bolnici, promijeni joj se faca (potvrdjuje i mm jer je bio samnom, dakle nisam poludjela), pa cu vidjeti da dodjem tamo u 20 za ta mjerenja jer sam odustala od amnio. Ostala je nijema, ali je ipak pritvrdila da mi je rezervisan termin za 7 dana…. bojim se da mi vise “nece ni sliku vidjet’…”Wink

28/08/2012
3:01 pm
macence
Guest
Guests
207sp_Permalink sp_Print

Inace, koliko god cvrsto nabijala ove ruzicaste naocare, doktori se svesrdno trude i iz petnih zila nastoje da mi ih izbace….

28/08/2012
5:15 pm
Nela86
Guest
Guests
208sp_Permalink sp_Print

Macence, ocigledno ta dr misli da ako si jednom posla kod nje, da ce sad ona da ti prati trudnocu :) A to za ruzicaste naocare, znam sto mislis – ja bas ne volim kad doktori nemaju neku sredinu – ili se ponasaju kao da je sve ok i da pacijent bezveze “pravi dramu” cak i kad ima ozbiljnih razloga za brigu, ili idu u potpuno drugu krajnost, isprepadaju te i za najmanji problem naprave oni dramu kao da je ne znam sto…

 

Ja idem kod dr. Uskokovic, i zadovoljna sam… Kod nje sam isla i ranije na preglede i mogu da kazem da je vrlo detaljna. Jedino sto, ranije kada sam isla (prije 2 god), isprepadala me je pricom o policisticnim jajnicima i dala da radim milion nalaza, slala kod endokrinologa na milion pregleda koji mi je onda isto tako narucio milion testova (neki koji se i ne rade u KBC), i na kraju mi zvanicna dijagnoza nikad nije ni bila postavljena jer je meni poslije vise mjeseci vracanja na “samo jos ovaj test” i bacenih para, dozlogrdilo da ispitujem nesto za sto i ne mogu da mi daju nikakvu terapiju… Tesko pada kad nekome vrlo mladom ko jos i ne planira potomstvo, dr kaze da ce MOZDA u buducnosti (ko zna?) imati problema sa time. Pa eto, pored svega toga poslije dvije godine, ostadoh vrlo lako trudna, prakticno “iz prvog pokusaja” i nikakvih problema nema… Tako da i mene tada isprepadase bez razloga, i sad znam generalno da primam takve informacije sa bar malo skepticnosti.

Nego, dr. Uskokovic mi prati trudnocu jer pored svega, smatram da je jedna od najboljih i da je vrlo profesionalna i temeljna. Jedino sto, kao sto neko rece, ona ne radi u KBC pa onda ne moze biti tu na porodjaju – ali to me ne brine, valjda mi preporuci nekog… A i ko bude – bude…

Izabrani mi je dr. Boljevic i kod njega sam bila samo po upute, mada koliko cujem i on je fenomenalan ljekar. Ali kad vidim da 20 trudnica ceka red na +40,  nisam dobila zelju da zakazem pregled. I za obican uput cekam po sat vremena (iako nikad ne ulazim i nikad ne uzimam nekom mjesto jer ne idem preko reda), nego je njegova sestra majstor za ignorisanje ljudi- to je prosto nevjerovatno… Kad malo vise zahladi i budem imala strpljenja da cekam duze, vjerovatno cu otici do njega da mi se ne desi da nece da mi da uput za porodjaj, kao sto je neko pomenuo na forumu da se desilo kod nekog drugog dr…

05/09/2012
2:06 pm
marioleta
Guest
Guests
209sp_Permalink sp_Print

dva puta mi se briše komentar pa ću skratiti Yell

izabrani dr mi je Željka Stevović i imam samo riječi hvale,a oba puta me porodio dr Lazarević kojega prosto obožavam,jako predan i posvećen poslu,oba puta je bio u smjeni (ustvari on je tamo non stop),prvi put mu je mogu slobodno reći spasio dijete.

I toplo preporučujem vježbe disanja-pomaže bar meni jer pripadam onoj grupi žena koje se pogube od straha i panike tako da sam prvo dijete sama mogla ugroziti i tada nije bilo predavanja i vježbi..mada je to bilo prije 5god ali dobro bitno je da sada ima i iskoristite toLaugh

04/10/2012
9:22 am
sloba
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 14
Member Since:
04/10/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
210sp_Permalink sp_Print

Tek prije dan-dva otkrila sam ovaj lijepi sajt, a čim sam vidjela temu poželjela sam da i ja napišem riječ-dvije o dr Suzani Uskoković.

Moj suprug ima sreće što je ona žensko :) , jer sam se skroz zaljubila u njen pristup, odnos prema pacijentu, brižnost i znanje. Žena je čudo – vjerujem joj 101%, a to je jednoj trudnici, naročito prvorotki, jaaako bitno.

Od trenutka kad sam, prije trudnoće, pošla kod nje na pregled na preporuku jedne koleginice sa posla, sigurna sam da nikad kod drugog ginekologa poći neću.

A što se porođaja tiče – moraće me ovi sujetnjaci iz KBC-a poroditi, htjeli ne htjeli – svakog mjeseca mi se dobrano odbije od plate za njih – 6 bi se puta mogla poroditi u Ženevi za pare koje su mi dosad za njih odbijene. :) ))))

04/10/2012
9:47 am
Budimka G
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 386
Member Since:
01/03/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Draga Slobo, samo da te napomenem da ti se odbija od plate i za izabranog ginekologa i to sto ides kod privatnog dobrovoljno dajes JOS… eto, cisto da ne smetnes s uma i taj detaljWink

25/10/2012
1:19 am
beljana
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 1
Member Since:
24/10/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

U početku sam bila kod dr N.Stanišića (u Codri)….ljubazan, veoma stručan,
vodio moje 2 trudnoće…

**********Embarassed Stvarno nije lepo!

Post je editovao admin zbog optužujućeg sadržaja koji se može podvesti pod terminom kleveta.

26/10/2012
4:19 pm
ladonna
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 25
Member Since:
23/10/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
213sp_Permalink sp_Print

Moju trudnocu prati Dr.Saša Raičević i veoooooma sam zadovoljna. On će me i poroditi. Kod njega idem zato što je pratio trudnoće moje dvije sestre i jedne drugarice i sve tri imaju samo riječi hvale, kao i mnoge dr.djevojke koje sam upoznala.Uvijek je raspoložen sa adekvatnim savjetom i obrazloženjem svakog postavljenog pitanja.

Što se tiče Doma zdravlja, a sve u cilju redovnih kontrola (i prije trudnoće) i administrativnih stvari ,odlazim kod Dr.Milovana Jovanovića. Za njega ne postoji adekvatna koja riječ koja ga može opisati, ne samo u sferi zdravstva, već uopšte u sferi društvenog. To je, prije svega, čovjek koji svakog svog pacijenta dočeka sa osmijehom i pitanjem: “Reci mi kako si…? Je li sve u redu ? ” a sve uz beskrajno strpljenje, savjete, umirujući glas, bodrenje ect. Na svaki tel.poziv odgovara i na svako postavljeno pitanje. Voljela bih kada bi ovakvih ljudi i profesionalaca bilo više u mnogim oblastima.

26/10/2012
6:06 pm
Alisa84
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 29
Member Since:
29/05/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
214sp_Permalink sp_Print

Ladonna i meni Dr. Raicevic prati trudnocu i takodje imam samo rijeci hvale. posebno zadnjih nedelju dana svaki dan se skoro gledamo sto za pregled sto CTG, uvijek ljubazan, sve do detalja da objasni i zadje u susret. Kad god sam imala neki problem uvijek bi se javio na tel. I sto vidim da je ljubazan i prema zenama koje nisu njegovi pacijenti sto se za neke ne moze reci.

26/10/2012
7:47 pm
Avatar
lara92
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members
Forum Posts: 415
Member Since:
27/08/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
215sp_Permalink sp_Print

Baš mi je drago kad čujem da falite Dr Sašu Raičevića. Meni je pratio obje trudnoće i oba puta me porodio, i stvarno sam oduševljena. Jako je ljubazan, stručan, uvijek ima vremena i živaca za sve naše bubice, nije paničar i zna da smiri ženu, da se našali kad treba, da izađe u susret, uvijek me je ispoštovao… I stvarno sam mu zahvalna za sve.

26/10/2012
11:27 pm
mishica
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 9
Member Since:
18/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
216sp_Permalink sp_Print

evo i od mene sve pohvale za dr Raicevic Wink

http://lb3f.lilypie.com/5ZGwp2.png

27/10/2012
12:04 am
singa
Forumaš(ica)
Guests

Members
Forum Posts: 33
Member Since:
19/09/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
217sp_Permalink sp_Print

Pedja Jovovic …

29/10/2012
1:23 pm
sloba
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 14
Member Since:
04/10/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
218sp_Permalink sp_Print

Drago Mačence, znam ja da mi zdravstveno osiguranje pokriva i izabranog ginekologa i to bih rado iskoristila da dr Suzana Uskoković još radi u Domu zdravlja u Danilovgradu – pješke bih iz Nikšića došla i ne bi mi bilo ni teško ni žao. Pošto ona više ne radi tamo, za mene nema dileme – njen pristup, ponašanje, osjećajnost nemaju cijenu.

Dok drugim ginekolozima treba ‘čupati’ savjete hiljadama pitanja, ona meni sve, od ishrane, fizičke aktivnosti, dozvoljenih i nepoželjnih ljekova, pa do vožnje ili odnosa tokom trudnoće, sama naznači pri svakom susretu. Uvijek dostupna, odgovori na svaki poziv i sms – jednostavno, nezamjenljiva.

Smiješno je, ali sam se kao malo dijete obradovala kad mi je rekla da se moj termin poklapa sa njenim rođendanom – stvarno bih voljela da ovo moje kuče nemirno Wink nosi to lijepo znamenje i izraste u dobru osobu i velikog stručnjaka poput Suzane.

29/10/2012
2:16 pm
Budimka G
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 386
Member Since:
01/03/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
219sp_Permalink sp_Print

Slobo, nema potrebe da mi hvalis svog ginekologa, ne sputavam te da nastavis da ides kod nje i drago mi je da si zadovoljna. Ja sam te namjerno podsjetila na taj “detalj” oko placanja jer si i sama prozvala dr iz KC da ih placamo, a nismo zadovoljni uslugama. Najbolje bi jos bilo da sa privatnim dr koji te odire nisi zadovoljna. 

Izvini na iskrenosti, ali kod mene ti to tako ide. 

Prvu trudnocu mi je vodio Grubac u NK (pisala sam na ovoj temi) i nakon tog iskustva nema govora da cu da idem kod privatnog dr. Sad sam 6.mjesec druge trudnoce i prati me drzavni dr. Isla sam i kod privatnika ljetos samo jednom i tada se pokajala!

Mislim kad bi se ljudi malo odgovornije ponasali prema svom novcu, vise bi ga postovali i drugi.

29/10/2012
3:24 pm
Kristina M
Guest
Guests

Macence, na zalost veliki broj ljekara koji nas ustvari zaista “odire” ti ne umije ni dobar dan reci, kod kojih se takodje ide privatno, pa ne mogu i ne zele da se posvete pacijentu kako treba. Sloba zasita ima vrhunskog ljekara, bas kao i ja:) Malo je takvih.

NIsta meni ne znaci sto imam zdravstveno osiguranje kad ga koristiti kako treba ne mogu. NIje mi tome kriva ni Suzana ni Marko ni Janko nego drzava koja me sili da je placam, a ne koristim njihove usluge.I kriva mi je drzava sto ne zaposli takve ljekare u svom sistemu nego ih tjera daleko od sebe.

Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
8 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…