Popusti, akcije, rasprodaje | Page 5 | Shopping | FORUM

Objavljeno: 10.10.2010, 17:23h

A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_Related Related Topics sp_TopicIcon
Popusti, akcije, rasprodaje
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
02/08/2012
3:52 pm
Kristina M
Guest
Guests
81sp_Permalink sp_Print
0

Smijem ti reci – sto bi meni rekla:) Nervno cu od igracaka da popustim. I ja trazim bezuspjesno takve kutije ali nidje nista nijesam nasla. Sad imamo one neke platnene velike, ali ih ima puno vec i pune su. Moja djeca se sa tim ni ne igraju, nego i zaborave sta sve imaju, pa se iznova odusevljavaju jednom u pola godine kad sve izvrnu tj kad ih naceram da izdvoje slomljene da ih bacim

02/08/2012
9:58 pm
Podgoricanka
Guest
Guests
82sp_Permalink sp_Print
0

Mi igracke svaki dan rasciscamoLaugh sto iz dvorista sto iz kuce. Za vani mi je posluzila kanta za smece koju mi je Aleksa slomio treci dan po kupovini, a u kuci plastike znam da imaju neke velike kutije, mada za tonu igracaka, mislim da skupo ispadne.

08/08/2012
12:17 pm
mamagaga
Guest
Guests
83sp_Permalink sp_Print
0

Ja igracke reovno raspremam, i ne kupujem one koje djeca obozavaju sto su po2-3eurica i onda mi prave krs po kuci neko ce reci da je to smijesno ali smo odvojili par puta neke vece sume za kvalitetne autice i sad imamo tako jedno 4-5 igracaka i on se igra lijepo sa njima fino se sloze i nema loma :D doduse popustim i ja ponekad al ta igracka zavrsi u smecu prije večeri.

Nego za korpe ja sam kupila lijepe velike plasitčne na točkice sa poklopcem dvije su mi bile dovoljne i super sto mogu da se setaju po potrebi u butiku Chipolino Cetinje, a do skoro smo sve igracke drzali u ogradici to je bio njegov super kutak za igur i sad mi zao sto sam ga bacila al bio se polomio lijepo :)

 

Nego kad ste kod igracaka gdje mogu naci munju mekvina da nije minijaturan autic i da ne kosta 50eura puzzle Laugh jeste vidjeli gdje nesto slicno

ili ako imate predlog za lijep edukativan poklon za 4godišnjeg dječaka da ste vidjele na snizenju ili tako nesto

09/08/2012
9:27 am
ana
Guest
Guests
84sp_Permalink sp_Print
0
mamagago, sve zavisi od interesovanja djeteta. Moj sin nikada nije bio lud za auticima, ali zato dinosaurusi, figurice zivotinja i covjeculjaka, pino toys slagalice dok ih nije prerastao i lego su njegova najveca zanimacija. A s druge strane cerka obozava bebe, svu propratnu opremu, autice i oboje obozavaja da kuvaju sto znaci kuhinja i gomila posudja. Mislim, iskreno, igracke im najmanje kupujem ja, vec svi ostali.
Juce mu je bio rodjendan, ooooooooo, nova gomila igracaka…
09/08/2012
4:41 pm
mamagaga
Guest
Guests
85sp_Permalink sp_Print
0

Ooo nek je srecan Anci

kod nas je obrnuta situacija za rodjendan nam svi donose garderobu a igracke kupuje mama

10/08/2012
10:03 am
ana
Guest
Guests
86sp_Permalink sp_Print
0

Hvala, hvala ;)

11/09/2012
9:22 pm
marko
Guest
Guests
87sp_Permalink sp_Print
0

za 16 eura KING pakovanja (96) pampers active baby pelena u delti (onom supermarketu. Dobijaju se gratis one fluoroscentne zvjezdice i mjesec. Ono sto je najbolje jeste da smo poredili pelene sa onima kupljenim u austriji i da NIKAKVE razlike medju njima nema.

10/10/2012
8:51 am
mamagaga
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members
Forum Posts: 247
Member Since:
15/12/2011
sp_UserOfflineSmall Offline
88sp_Permalink sp_Print
0

do kad radi gintas popodne mislim na one tezge sa zavjesama i tim zezancijama za kucu gore? ukoliko znate dje jos povoljno mogu nac zavjese i ukrasne jastucice vi mi recite…

i do kad radi pijaca u tuzi? ne mogu ujutru poc pa da vidim rade li popodne znate li?

10/10/2012
9:37 am
Kjara P
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 159
Member Since:
23/06/2011
sp_UserOfflineSmall Offline
89sp_Permalink sp_Print
0

Gintas ti radi do 20h, a za Tuzi nisam bas sigurna mislim da samo prijepodne rade. 

U Kuci hemije Huggies pelene veliko pakovanje na akciji 10,99e.

http://lmtf.lilypie.com/VYJip1.png

http://lb5f.lilypie.com/olFWp1.png

10/10/2012
9:53 am
Budimka G
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 386
Member Since:
01/03/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

mamagaga said
do kad radi gintas popodne mislim na one tezge sa zavjesama i tim zezancijama za kucu gore? ukoliko znate dje jos povoljno mogu nac zavjese i ukrasne jastucice vi mi recite…

i do kad radi pijaca u tuzi? ne mogu ujutru poc pa da vidim rade li popodne znate li?

Da, Gintas ti radi do 20h. Koristim priliku da se pohvalim kako sam lijepo trgovala tamo zavjesu za djeciju sobu. U nekoj prodavnici kod male pijace sam pitala i obicna tanka bijela zavjesa sa nekoliko autica (za djecaka) je 15 eura metar. Odem u Gintas i tamo uzmem 2 m veoma slicne zavjese (bijela sa auticima) i 1 m draperije koja mi je trebala da zamraci uz samo staklo. Sve to sam platila 18,50 eura! Uz to, sve mi je za nekih sat vremena sasiveno, okrojeno, obrubljeno… Posto stan nije nas, garnisle su grozne i ne isplati mi se da o tom jadu mi radimo, kupila sam za po 3 eura taman isto u Gintasu (radnje spolja) one kao garnisle sto zovu “pristaklice” i to je mm bez problema zakucao i sad sve to izgleda fenomenalno!

10/10/2012
1:51 pm
mamagaga
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members
Forum Posts: 247
Member Since:
15/12/2011
sp_UserOfflineSmall Offline
91sp_Permalink sp_Print
0

pa i ja bih malo da osvjezim prozor da kupim neke svjetlije zavjese jer mi je manje svjetlosti u dnevnu sad a kako nemam roletne opet4 neke draperije da mi ne bulji svako s ulicu u kucu :D

i par ukrasnih jastucica cisto dekoracije radi
 valjda nadjem gore… nego sam htjela u tuzi zbog prekrivaca za garnituru rekli su mi da je tamo 1m7 eura al mozda nadjem sto i u gintas …

06/12/2012
1:17 pm
Dragana R
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 5
Member Since:
24/11/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
92sp_Permalink sp_Print
0

Cure, jeli neka d vas bila u Tirani u shoping?

 

Neka agencija iz Sutomora organizuje shoping u nekom trznom centru blizu Tirane, pa se mislim da odem i vidim sta sve ima i kakve su cijene. Od par ljudi sam cula da su jeftiniji skoro 50% od ovih butika u Baru, a drze italijansku garderobu….

06/12/2012
3:00 pm
Tajchi K
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 215
Member Since:
10/01/2011
sp_UserOfflineSmall Offline
93sp_Permalink sp_Print
0

Dragana, nisam bila u Tirani nikad, bila sam samo do Skadra i presmijala se kakav je. Ali, to je bilo prije 10 godina. U Tirani je bila kuma prije nekih 5 – 6 godina i rekla mi je da je bolje sređena nego Podgorica tada. Baš me interesuje, ako odeš, kakva je sada.

Moram ti reći, iz iskustva, da je kod nas hrana, obuća i odjeća najskuplja. Mi smo tako krenuli prošle godine: za 10E u Temišvar. Prelijep izlet, vidjeli dosta od grada, prošetali se, trgovali u tršnom centru mm – u vodootporne cipele/patike, malenoj skijaške čizme (one za snijeg što ne propuštaju) i skijaške pantalone. Otplatili put a super se proveli. Venecija: put 30E + 15 brod. Prelijep izlet, vidjeli SVE od grada, nismo kafenisali niti sjedjeli bzv, baš smo ušli na mjesta gdje drugi nisu. Pri povratku u običnoj samoposluzi uzeli espreso za nas i moje i još po nešto za 70% nižu cijenu nego ovamo. U tržnom centru kupili 3 para obuće – 79E a ovamo u Bati, slične a lošije, ukupno 200E! U Veneciju bih pošla i bez šopinga, oduševila me! Sad, 15 – og idemo u Segedin, da kupimo prehranu – slatkiše za paketić, trapist, začine, hemiju (deterdžente) i ako nađemo, malenoj skijaške čizmice, a mm – u i meni jakne. Meni teško zbog broja, a njemu ćemo naći jakne i dukserice. Red je više, 5 godina već nosi istu zimsku jaknu Frown. Plus što ćemo prošetati gradom. Nadam se da ćemo isplatiti put.

Ja sam ti ZA takve opcije uvijek. Naročito zato što, ako se fino organizuješ i istražiš preko googla (jaaako bitno), možeš lijepo i da se prošetaš i dosta vidiš. Pa što da ne onda. Najgore mi je sjedjeti kući i kukati o skupoći, ili čak govoriti drugima kako se ne isplati, a nigdje ne poći i ništa ne vidjeti. Pa sve da ti se i ne isplati, bićeš bogatija za jedno iskustvo više. Ali, meni to ide od ruke, ja sam dugo putovala za Mađarsku i Bugarsku i trgovala (imala svoju tezgicu), pa umijem naći stvari, a valjda mi i naleti. I ljetos sam u Grčkoj kupila lijepo, a svi su govorili kako je skupo. Mi, naprotiv, super prođosmo sa svim.

06/12/2012
3:57 pm
Avatar
Mirjana P
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 6
Member Since:
16/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
94sp_Permalink sp_Print
0

Nijesam ni ja bila u Tirani, sestra je isla prije par mjeseci i kaze da je grad bas uredjen, da se ima sta vidjeti, gdje setati, d aimaju dosta trznih centara i sl, ona je isla drugim povodom, tako da nije zalazila po radnjama i gledala cijene. Inace znam da dosta vlasnika sportskih radnji ide u Drac u nabavku sportske obuce i odjece.

Sad zavisi u nabavku cega ides. Meni je i otici do Bosne isplativo. Gorivo je jeftinije i vec tu vidis razliku, ako kupujes sporstke stvari Siroki je super izbor, a nije daleko. E sad, ja radim sa robom i imam ‘njuh’ da nadjem isplativo i kvalitetno.

Gdje god isla, znam da ti je prvi put najteze, osim ako nemas nekog ‘vodica’, ko zna gdje treba da idete.

Ako se odlucis, srecno, pa prenesi utiske! Wink

06/12/2012
4:25 pm
Melita B
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 13
Member Since:
09/02/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Bila sam u Tirani i Durresu, nekoliko puta. Je da mi je prvi odlazak u Albaniju bia sokantan, ali sam se poslije navikla i zavolila. ;)
Jeftinije je u globalu, ali u velikom trznom na putu iz Tirane u Durres http://www.cityparkalbania.com/, cijene su poprilicno jake, no u mall-u stvarno ima izbora.Smile

Meni je drago otici u Albaniju!Cool

06/12/2012
4:53 pm
Tajchi K
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 215
Member Since:
10/01/2011
sp_UserOfflineSmall Offline
96sp_Permalink sp_Print
0

Ako idete sad pred Katolički Božić, sigurno ćeš i u najskupljim radnjama naći popuste. Ali, obično sve biva rasprodato do par dana pred Božić, pa ti je bolje ići u subotu 15. nego sledeći vikend. Mada, i to zavisi, jer se radnje popunjavaju stalno, zato što trgovci znaju da tada najviše prodaju. U januaru ostane roba koja se nije kupila. Jeste da je jeftino, ali, obično nema brojeva ili je roba malo lošijeg kvaliteta.

Mi smo u Bati u Italiji kupovali više nego upola cijene u odnosu na Batu u BG – u (u koji ne želim ni da uđem, a ne da kupim nešto, jer su bezobrazne cijene). Primjera radi, u Bati u Parmanovi prelijepe crne čizmice, lakovane, postavljene, sa specijalnim ugrađenim gel uloškom za djecu (nova neka tehnologija), na šniranje i patent, dosta duboke, vodootporne, prošivene srebrom i štrasom, za malenu su bile snižene sa 45, na 35, pa 29, pa 15E za koliko smo ih i kupili! I to je bio 1. septembar. Ovamo nikad ne snižavaju toliko. Muške vodootporne, elegantne, postavljene čizme, ekstra model, kožne, sa 99 na 35E! Da ne nabrajam.

Kreni ti na put, vjeruj mi, ako znaš da kupuješ, super ćeš da prođeš.

06/12/2012
6:51 pm
Melita B
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 13
Member Since:
09/02/2012
sp_UserOfflineSmall Offline
97sp_Permalink sp_Print
0

Tajchi said

Ako idete sad pred Katolički Božić, sigurno ćeš i u najskupljim radnjama naći popuste. Ali, obično sve biva rasprodato do par dana pred Božić, pa ti je bolje ići u subotu 15. nego sledeći vikend. Mada, i to zavisi, jer se radnje popunjavaju stalno, zato što trgovci znaju da tada najviše prodaju. U januaru ostane roba koja se nije kupila. Jeste da je jeftino, ali, obično nema brojeva ili je roba malo lošijeg kvaliteta.

Mi smo u Bati u Italiji kupovali više nego upola cijene u odnosu na Batu u BG – u (u koji ne želim ni da uđem, a ne da kupim nešto, jer su bezobrazne cijene). Primjera radi, u Bati u Parmanovi prelijepe crne čizmice, lakovane, postavljene, sa specijalnim ugrađenim gel uloškom za djecu (nova neka tehnologija), na šniranje i patent, dosta duboke, vodootporne, prošivene srebrom i štrasom, za malenu su bile snižene sa 45, na 35, pa 29, pa 15E za koliko smo ih i kupili! I to je bio 1. septembar. Ovamo nikad ne snižavaju toliko. Muške vodootporne, elegantne, postavljene čizme, ekstra model, kožne, sa 99 na 35E! Da ne nabrajam.
Kreni ti na put, vjeruj mi, ako znaš da kupuješ, super ćeš da prođeš.

Vjerovatno se radi o Palmanova Outlet Village, pa su i normalna tolika snizenja.
Dok se ovdje ne otvori takav jedan outlet, mozemo samo sanjati o tolikim snizenjima..
Inace kad sam u Hrvatskoj iskoristim takva mjesta, jer snizenja dosezu i do 80%, prije desetak dana sam kupila u Oshkosh-a( kojeg obozavam ) odjecu snizenu 70-80%.Wink

Zivjeli popusti!!!Laugh

08/12/2012
2:17 pm
milena221
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 6
Member Since:
20/03/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Otvorio se lakovic na Konik  (prodje se BOSS market) pravo uz ulicu umjesto Office objekta ma necete promasit. Imaju popuste na pojedine artikle i pampers vam je 13.50 bilo je sinoc od svih brojeva sto imaju po 70 kom. Pa pogledajte.

//

//

12/12/2012
3:49 pm
Kristina M
Guest
Guests
99sp_Permalink sp_Print
0

Panonka na Zabjelu, nova neka velika, skafanderi za djecu kombinezon i jakna, i izjedna skafander – cijelih 8 eura. Nijesu neka ljepota ali za ovo vrijeme i izlazak napolju, ODLICNI

12/01/2013
12:55 pm
sanidej
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 13
Member Since:
20/07/2011
sp_UserOfflineSmall Offline
100sp_Permalink sp_Print
0

Trebali bi da kupimo malom jaknu i pantalone za snijeg. Da li neko zna ima li toga i gdje na snizenju?

Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
18 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

Komentari

Gledaj