A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Odjeća za trudnice
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
22/05/2011
7:45 am
oxy
Guest
Guests

Ćao!

Potrebna mi je ozbiljnija količina trudničke odjeće, ili bar one koja se može nositi u trudnoći, pa me zanima da li neko ima savjet gdje da pogledam. Nekako sam bez ideja…

Prošla trudnoća mi je “pokrivala” jesen i zimu, pa ne mogu ništa da iskoristim. Kupila bih par kvalitetnih stvari, ali za većinu nemam namjeru da dam neki veći novac. Ono što sam do sada vidjela j samo u butiku Mama mia, i nije mi se posebno svidjelo.

Hvala!

22/05/2011
4:48 pm
Kristina M
Guest
Guests

Taj butik je meni bio katastrofa, uzasno slab izbor neke modernije odjece. Imas u Enci menciju dio za trudnice gdje nema nekog prevelikog izbora ali ima o nesto, zatim jedan mali mali sektor u Zari, P.S.-u… Meni su ustvari samo trebale pantalone i suknje zbog one lastike, a majce i haljine sam nosila iste kao i kada nijesam bila trudna. Cini mi se da sam negdje vidjela trudnicku garderobu, ali se sada ne mogu sjetiti. Cim se sjetim, javljam

24/05/2011
11:55 pm
draganica
Guest
Guests

Mama mia je kao za baba-trudnice :).

Ja sam iskoristila samo pantalone sa rastegljivim dijelom za stomak iz PS-a, nisam ih skidala. Ostalo sve što nosim, samo rastegljivo – haljine što se rastežu i suknje od rastegljive viskoze sa visokim strukom, užeg kroja do koljena dužine. One su mi bile fenomenalne.

Imaš ih mislim oko 20 Eur u jednom butiku u Nikić centru (“ljubav i moda”, ne možeš promašiti jer skoro ništa drugo tamo nema). Viskozne od duplog tkanja, preprijatne i ljeti, u raznim bojama. A gore – isto neka tunika lepršava ili sječena ispod grudi i nabrana, toga imaš svuda.

Haljine su najlakše, ako te ne mrzi, možeš da izabereš neki sladak materijal i daš da se sašije. Ima i Burda za trudnice po trafikama, ako zatreba kroj. To je gotovo za jedno popodne

26/05/2011
1:05 pm
Alexandra
Guest
Guests

Imas i u Iana dio za trudnice, ali cijene su :/ Obzirom da sam zakacila proljece i ljeto, s vrlo malo jeseni, nosila sam rastegljive haljine, haljine rezane ispod grudi i pantalone na lastiku, samo potonje su bile trudnicke. Moda i ponuda ove i proteklih godina idu u prilog trudnicama, tako da je uz malo domisljatosti moguce gotovo u potpunosti zaobici trudnicku garderobu. Bar sam ja tako.

E, da, cesto se moglo poneoto ubosti i u Cotton-u, ako nemas averziju od butiga tog tipa i ne patis od marki. 

04/08/2011
9:59 am
ana
Guest
Guests

I ja sam htjela da predlozim Cotton – ja sam tamo prosli put nasla sasvim pristojne trudnicke, crne farmerke, iznosila ih ja, pa jedna drugarica, pa sad sam predala drugoj! Mi uglavnom razmjenjujemo tu trudnicku garderobu, jer mi je to bas bzv trosak, jer nosis par mjeseci. U Mama mia sam ubola isto super jedne braon pantalone, bile su na neko snizenje, ali samo to. U PS-u ja nisam mogla da nadjem pantalone za sebe, oni prave pantalone samo za trudnice manekenke, iako ja nisam bas bila preogromna, njihove pantalone nikad nisam mogla da navucem. Ali, oni imaju odlicne suknje…To je to da ja znam.

26/07/2016
5:40 pm
Avatar
podgoricanka p
Forumaš(ica)
Guests

Members
Forum Posts: 114
Member Since:
13/01/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Evo ja da malo osvjezim temu:) sad cu u cetvrti mjesec,al kako me ova trudnoca hvata jesen-zima,voljela bih da kupim jedne farmerke sa pojasom,pa mi ideje trebaju gdje ih naci. 

Proslo je 4 god od posljednje trudnoce,a farmerke u prethodnim nijesam imala,bilo mi je prosto zao da ih kupujem, al mi sad trebaju. Mogu stati u S iz Teranove,al nisam vidjela da imaju sa pojasom farmerke.

Molim vas za ideje za kupovinu.

Da li je neka porucivala sa Aliexpresa?

28/07/2016
9:12 pm
Nina J
Novajlij(k)a
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
28/07/2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Ukoliko imate nekog u Srbiji bilo bi najbolje da narucite da vam donesu iz H&M radnje. Ja sam u 5om kupila dvoje farmerki, do zadnjeg dana trudnoce sam ih nosila i prezadovoljna sam njima. U Podgorici sam kupila jedne u Gintasu (imate i tamo po cijeni od oko 20e), ali nisam bila zadovoljna, pojas mi je presirok i cudnog materijala, ali mozete svakako i tamo provjeriti, mozda su dobili nesto bolje. 🙂

31/07/2016
5:31 am
Avatar
podgoricanka p
Forumaš(ica)
Guests

Members
Forum Posts: 114
Member Since:
13/01/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hvala ti draga. Taman mi muz ide u NS,pa sam mu porucila da mi u H&M kupi,samo se bojim da ne omasim sa velicinom jer sam ja jako sitna,a i tek cetvrti mjesec. Dal da kupim broj vece? Dal su sa elastinom nogavice?

03/08/2016
12:34 pm
Avatar
podgoricanka p
Forumaš(ica)
Guests

Members
Forum Posts: 114
Member Since:
13/01/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Preporucujem farmerke iz H&M ! Muz me obradovao sa dva para,a ja bila skromna i jedne porucila:) tanke,fine,rastegljive. Inace sam cula da imaju radnju i prije Dubrovnika,tako da nam je tu blize.

Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…