A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
sp_Feed Topic RSS sp_Related Related Topics sp_TopicIcon
iskustva sa pedijatrima
Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 (1 votes) 
30/03/2012
4:30 pm
Alice in Wonderland
Guest
Guests
21sp_Permalink sp_Print
0

Ja sam izgubila poverenje i u privatne ordinacije, s obzirom da sam dvomesečnu bebu povela u jednu od njih, gde je nakon što je beba počela neutešno da plače pošto joj je doktorica “zavrnula” glavu pokazujući vežbicu za vrat, ta ista doktorica ponudila brufen protiv bolova…

A da ne pričam da sam bila prinuđena da bebu povedem privatno na redovnu mesečnu kontrolu, jer zaboga, kod izabrane pedijatrice (dr Lončarević) 15 dana pre željenog termina nije bilo slobodnog mesta u narednih mesec i po dana, tj. do trenutka dok beba ne napuni tri meseca…

Dajte još neki predlog za dobrog pedijatra, nije bitno u kom DZ radi…

30/03/2012
4:57 pm
draganica
Guest
Guests
22sp_Permalink sp_Print
0

Nama je izabrana dr Nada Janković iz DZ kod Savo Pejanović škole. U početku smo imali malo nesuglasica, ali je poslije sve OK. Poštovala je bez ikakvog negodovanja našu želju da pauziramo sa vakcinama godinu dana, pažljiva je i temeljita pri pregledu.

Istina, kod nje idemo samo na sistematski i na vakcine, srećom je bebac dobrog zdravlja i za 2 godine je imao samo 2 prehlade koje smo pregurali samo sa čišćenjem nosića.

30/03/2012
6:10 pm
Igor
Guest
Guests
23sp_Permalink sp_Print
0

Duwadidi said
Kada se moja cerkica rodila, svi su mi preporucili dr. Pasu u DZ na Starom aerodromu, medjutim kod nje je lista cekanja vec preduga i onda su me po automatizmu ubacili kod dr. Buskovic.  Kod nje smo jednom bili i ona i sestra su bile uzasne i odmah sam trazila da me prebace kod druge doktorice. Onda smo dobili dr. Basovic Editu. Raspitala sam se za nju i rekli su da je dobra. Medjutim, kad vec danas pricamo o ovome…

Prosli put kad smo bili na kontroli i vakcini, ona odradi sve i kaze kada da dodjemo na sledecu. Ja joj onda sama kazem da se Nini nije primila BSG i onda ona kaze da dodjem 28. za uput za vakcinu. Ja podjem u srijedu, ona kaze trebala sam da dovedem bebe ( zasto mi to nije rekla ?) . Ja juce podjem sa Ninom, odradimo pregled i ona kaze da se BDG revakcinacija radi petkom. Jutros meni zvoni telefon oko 9. MM zove i pita kada trebamo da idemo i ja mu kazem da spremim malu i nahranim, pa cemo ici. Kaze on da je njegov kolega bio jutros sa cerkicom na vakcinu i da smo mi zakasnili. MM u medjuvremenu dok ja spremam bebu podje do DZ da pita i  tamo ga doceka neka sestra koja kaze da se to radi svakog treceg petka u mjesecu samo od 8-9 ujutro !

Onda smo posli direktno tamo i bile su sestre ljubazne i bez problema smo dobili vakcinu iako nije bio termin.

Ono sto me je najvise naljutilo jeste da ja stalno moram sama mojoj doktorici da izvlacim iz usta rijeci. Znaci, ne bi joj ni dala da primi ponovo vakcinu da ja nisam rekla. Zakasnili smo zato sto nam nije rekla.  Jos ja podjem da uzmem potvrdu o vakcinaciji i kazem joj da mi nije rekla, a ona sva ono u opustenom fazonu kaze : “A nisam Vam rekla, Boga mi sam mislila. Mora da mi je bila guzva tog dana ” Taj dan je bio juce.

Vodi mi dijete od rodjenja i nije primjetila strabizam desnog oka. Ja na svoju ruku idem kod oftamologa, neurologa, Dakicke, Stanisicke, EEG glave, UZ…

Onda joj kazem da mi da uput za fizijatra za vrat zbog tortikolisa, ona me pita ZASTO ? Ja joj kazem da naginje glavu zbog oka, a ona mi posle 4 mjeseca intenzivne terapije flasterima kaze da bi mozda trebali kod oftamologa da je posaljemo i kaze ” aaaaa vidim vidim da joj oko malo ide ” Ide malo sada posto vec lijecimo to toliko vremena…

Ne znam sta da radim. Kako li prolaze djeca ciji roditelji nisu dobro informisani ili uporni ili koji prije toga nisu dosli na ovaj sajt ili pricali sa drugim ljudima o svojim iskustvima ?!

Raspisala sam se, znam. Izvinjavam se, ali mi je ovo svjeze od jutros i prosto covjek mora negdje da izbaci ovo iz sebe.

 

P.S. Kad sam dosla za potvrdu, nikoga nije bilo u hodniku ispred ambulante. Ja sam cekala 25 minuta, dijete mi je bilo sa muzem u kolima, a sestra je isla od vrata do vrata da mi nadje doktoricu. Dosla je konacno i posle 2,5 minuta smo zavrsili…

Sta meni vrijedi sto je ona tiha i smjeska se mome djetetu ako svoje “znanje” drzi za sebe… ?!

Za ovakve situacije o kojima je odje rijec, a nisu usko vezane za profesionalno misljenje doktora, postoji zastitnik prava pacijenata kojem se treba obratiti. 

Nemojte da bilo kome bude tesko da napise na email dva slova i opise situaciju. Mnogi smatraju da time nece nista postic, ali se bojim da tim necinjenje se vise postize, u negativnom smislu. 

30/03/2012
6:18 pm
Igor
Guest
Guests
24sp_Permalink sp_Print
0

mare said
Meni su pedijatri u Domu zdravlja nuzno zlo, vodim djecu tamo samo da bi primili vakcinu, obavili sistematski i slicno. Kad su stvarno bolesni vodim ih u ordinaciju Doktorica Mica.

Generalno govoreci, pedijatri u DZ imaju malo vremena i strpljenja, a cesto se ne slazem ni sa njihovim nacinima lijecenja.

Relativno sam zadovoljna doktoricom Tamarom Milovic.

Dr Dusica Gojkovic mi se zamjerila insistiranjem da pocnem dohranu bebe u 4. mjesecu zivota i tvrdnjom da time sto zelim da dijete iskljucivo dojim do 6. mjeseca riskiram njeno zdravlja izlazuci je velikom broju infekcija zbog vjerojatne anemicnosti. Redovna analiza krvne slike je pokazala da je to, bas kao sto sam i pretpostavljala, cista budalastina.

Mi smo imali situaciju da su nam i dr. Gojkovic i u privatnoj ordinaciji sugerisali da nam je sin nesto blijed pa bi valjalo provjerit da nije anemican. Nalazi su pokazali da nije, vec da je to ipak malo aristokratski gen 🙂

Opet, sa druge strane sa cerkicom je dr. Gojkovic bila potpuno u pravu sa tom istom konstatacijom kao tvojom jer smo mozda mogli malo ranije poceti sa mesom kako bi izbjegli kasnije ispijanje Ferum sirupa.

Nisam misljenja da je privatna ordinacija jedini pravi izbor, ali sa druge strane je i vrlo malo pedijatara u DZ sa kojima se moze izgraditi dobro iskustvo. Ako naidjete na takvog, kao sto smo mi na dr. Gojkovic, onda ipak treba uloziti truda kako bi se izgradilo povjerenje na nacin da pedijatar nije tu da kaze sto misli i da vi to uzmete zdravo za gotovo i slijepo mu vjerujete ili ga jednostavno odma skartirate.

Vrijedi uloziti trud, opet kazem, ako naidjete na dobrog doktora.

U nasem slucaju, privatna ordinacija je tu za vikend i praznike, kao i za situacije kada je dr. Gojkovic na odmoru/seminaru, jer zamjene NE DOLAZE u obzir.

30/03/2012
7:17 pm
caye
Guest
Guests
25sp_Permalink sp_Print
0

Nasa izbrana pedijatrica je Pasa Divanovic na starom, do sada imamo skroz ok iskustvo s njom, uvek nas detaljno pregleda, poslusa, posavetuje, ne daje nam napamet antibiotike i sl bez analiza. ponekad mi se cini da se cak i previse zabrine pa nas je par puta slala kod nekih specijalista, cisto da stvari ne prepusti slucaju… sreca je da je nemamo potrebe da je posecujemo cesto, ali mi je super sto je i njena sestra Nina jako ljubazna i kad nisam nacisto uvek mogu da pozovem i posavetujem se. starijoj cerki je prve dve god bila dr Nada Jankovic u centru, isto jako korektna i ok doktorica. Dok smo uzasno neprijatno iskustvo imali sa dr Buskovic na starom, gde smo se dva puta zadesili kad nasa dr nije bila tu, pre svega je neljubazna i neprijatna a za pedijatra je to veliki minus

od decijih dr bih pomenula jos par specijalista kod kojih smo bili po par puta i  sa kojima smo imali pozitivno iskustvo, pulmolog Sladjana Radulovic, alergolog Saida Zejnilovic, i posebno orl Ognjen Jovicevic, brz u prici voli da se zeza se zeza ali lepo i detaljno pregleda i posavetuje sta i kako treba…

sto se tice privatnih ordinacija pomenla sam na nekom drugom postu nisam bas bila zadovoljna dr ninom u ordinaciji dr mice, mozda samo bili mladi i zeleni roditelji i sa nekim manjim problemima sa bebom u startu, ali i mm i ja smo izasli sa istim utiskom, nesto nam se sve to nije cinilo ok…

30/03/2012
7:43 pm
kjara
Guest
Guests
26sp_Permalink sp_Print
0

Nasa izabrana doktorka je Ana Ivanovic u Zagoricu. Na pocetku sam bila bas zadovoljna dok nam u 8 -om mjesecu bez prethodne analize propisala neki ferrum sirup samo onako preventivno. Kasnije kad je pocela da se razbolijeva nje nikad nije bilo, a doktor koji je mijenjao samo neka je zdravo, tako da smo poceli stalno da idemo kod DR Mice, uglavnom kod Vjere i stvarno smo prezadovoljni. 

30/03/2012
10:35 pm
MAnja
Guest
Guests
27sp_Permalink sp_Print
0

nasa izabrana pedijatrijica je dr Hajdarpasic – Dresevic, na Starom Aerodromu i sjajna je, nije panicar (sto nam je najbitinije), sve objasni da nema potrebe za dodatnim pitanjima, nasmijana je, uziva u svom poslu i tepa bebi.

 Kad je Anja izasla iz bolnice imala je stafilokoke na licu, intimnim djelovima (DIGRESIJA: patronazna sestra je rekla da to mazemo povidon jodom (sto naravno nismo, jod je jak i za moju kozu, a kamoli za njenu – no, ja sam jedina koja je nezadovoljna patronaznom bila, svi su imale savrsene sestre koje su pomaglae rodteljima, mi smo imali filozofa kojoj je sve bilo ispod nivoa i kojoj smo cupali rijeci klijestima…) i rekla mi je da sam ja to prenijela prilikom pordjaja, pa sam sva panicna zvala mog ginekologa koji mi je rekao da to nisam mogla uraditi, mozete misliti kako sam se osjecala))

Elem, kad je to vidjela rekla je da uzmemo kloramfenikol za oci i osip se makao, beba je imala tragove zutice i rekla je sunce, Anja je imala postularni tortilkolis (patronazna je rekla da cemo ici zbog ovoga na fizikalnu ikod specijaliste), dr Dresevic je rekla da ce sve biti u redu i da nema potrebe za fizikalnom i nakon svakog pregleda pita ima li pitanja i uvijek nam kaze da je nazovemo stogod nam nije jasno, sve u svemu savrsena ljekarka

01/04/2012
11:00 am
mare
Guest
Guests
28sp_Permalink sp_Print
0

Igor said

Nisam misljenja da je privatna ordinacija jedini pravi izbor, ali sa druge strane je i vrlo malo pedijatara u DZ sa kojima se moze izgraditi dobro iskustvo. Ako naidjete na takvog, kao sto smo mi na dr. Gojkovic, onda ipak treba uloziti truda kako bi se izgradilo povjerenje na nacin da pedijatar nije tu da kaze sto misli i da vi to uzmete zdravo za gotovo i slijepo mu vjerujete ili ga jednostavno odma skartirate.

Vrijedi uloziti trud, opet kazem, ako naidjete na dobrog doktora.

U nasem slucaju, privatna ordinacija je tu za vikend i praznike, kao i za situacije kada je dr. Gojkovic na odmoru/seminaru, jer zamjene NE DOLAZE u obzir.

 

Drago mi je sto je vase iskustvo sa dr. Gojkovic pozitivno.Slazem se da se odnos s pedijatrom mora graditi, kao i drugie odnose u zivotu, i da ne treba ocekivati apsolutno suglasje i idilu u svakom trenutku. Lijecnici, naravno, imaju i prednost obrazovanja i strucnog znanja, tako da njihova ipak ima vecu tezinu, ali za mene je ta teorija o obaveznoj dohrani djeteta u 4. mjesecu trudnoce bila veliko razocarenje. Ocekivala sam da mlada doktorica koju su mi preporucili i u privatnoj ordinaciji ima malo suvremenije stavove. Sve sto sam ja procitala o dojenju, ukljucujuci stavove Svjetske zdravstvene organizacije, UNICEF-a i Udruzenja americkih pedijatara, govori da bi dijete trebalo iskljucivo dojiti do 6. mjeseca. Mit o nedostatku zeljeza kod iskljucivo dojenih beba je odavno razbijen. 

 

02/04/2012
10:39 am
NemAna
Guest
Guests
29sp_Permalink sp_Print
0

draganica said
Nama je izabrana dr Nada Janković iz DZ kod Savo Pejanović škole. U početku smo imali malo nesuglasica, ali je poslije sve OK. Poštovala je bez ikakvog negodovanja našu želju da pauziramo sa vakcinama godinu dana, pažljiva je i temeljita pri pregledu.

Istina, kod nje idemo samo na sistematski i na vakcine, srećom je bebac dobrog zdravlja i za 2 godine je imao samo 2 prehlade koje smo pregurali samo sa čišćenjem nosića.

I nama je ona izabrana. Ja nijesam oduševljena njom, išli smo jednom na sistematski i na vakcine. Onako, nešto mi je smušena sva. 

02/04/2012
3:02 pm
macence
Guest
Guests
30sp_Permalink sp_Print
0

Evo sam vidjela u nekoliko vasih postova da nagrdiste pedijatra moga sina. Ne kazem da smo potpuno zadovoljni, ali je ok. U pitanju je dr. Buskovic na St aerodromu. Nju sam naravno izabrala jer je jedino bila slobodna. Jedinu zamjerku imam sto mi je pri prvom susretu kad je vidjela da je beba jedva mrvicu napredovala odmah pocela da mi objasnjava kako da pripremim formulu. Meni se plakalo i samo sam cutala jer da sam progovorila, rasplakala bih se. Medjutim, na putu kuci mm me pitao pa hocemo li ici da kupimo tu j*** formulu, ja sam rekla ne, vala, dako ne krepa od gladi. Tako sam pobijedila i nju i sebe jer sam bila prestravljena. Nakon toga, kad je naravno sve u redu, onda je i ona ok. Moram da kazem da nije gruba, primjetila sam da nas se i sjeti kad i zbog cega smo bili prosli put. Sa med sestrom Draganom takodje imam ok komunikaciju, zamolim je da mi kaze kad je najmanja guzva da dodjemo kad je frka sa temp. jer u principu sam ja oguglala nakon JAAAKOOOO teskih prvih 4-5 mjeseci, sve mi je poslije… dobro je toWink. Jednom smo ga vodili kod neke “cuvene” dr. privatno i vec poslije 2 minuta sam osjetila da hoce da nas navuce da dajemo pare i sto cesce dolazimo… Nego, kazem, moje dijete je zdravo, problemi su uobicajeni i mislim da mi dr ni ne treba za vecinu toga, ali eto, odemo. Da je, ne daj boze, drugacija situacija, itekako bih razmislila, mada vidim da su svi isti, neko je ok u komunikaciji, ali znanje je diskutabilno ili obrnuto… ma, svi su isti.

 

P.S. Ide li vama ova reklama EVA sardina preko ovog prozora dje pisete postove? Ja sve napamet pisem, jer mi se poperila tacno na ovo, izludje me!

02/04/2012
3:27 pm
Podgoricanka
Guest
Guests
31sp_Permalink sp_Print
0

wesna said
Dr Rajka Kalezic,centar grada(kod OŠ Savo Pejanovic)..nekad je radila u VMC-u

Prezadovoljni s njom

E ove sam se zene skoro sjetila kad sam Aleksu vodila, mislim da je bilo prije nedjelju dvije, dezurala je, i sjecam je se kao dijete dok je radila u VMC i ekstra je.

02/04/2012
3:32 pm
Ana P
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 543
Member Since:
16/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
32sp_Permalink sp_Print
0

Da dodam da sam bila odusevljena pristupom koji deciji hirurg Velibor Majic ima prema klincima.

Ume da nasmeje decu, prijatan je, temeljan i iako je moj sin kod njega isao na seckanje i previjanje, fascinantno mi je bilo da uopste nije imao strah od njega, a to sve pripisujem pristupu ovog coveka.

02/04/2012
3:34 pm
Podgoricanka
Guest
Guests
33sp_Permalink sp_Print
0

Danchy said
I mi smo kod dr Gojković. Baš smo juče išli na sistematski pred školu.

Kod nje smo se prebacili kad se rodila Jovana, a po preporuci patronažne sestre. Daki je do tada bio kod dr Bjelić i uopšte nisam imala povjerenja u nju. Imala sam osjećaj da se plaši svog hlada…svaki put mi je djelovala nekako nesigurno…

Sa dr Gojković sam zadovoljna. Super se pokazala kad je Jovana krajem prošle godine bila zaređala sa bronhitisom. Tu sam stekla povjerenje u nju, a posebno mi odgovara iz razloga što joj nije teško da daje odgovore na moja silna pitanja i potpitanja. Laugh

A o dr (to nazovi dr) BJELIĆ IMAM SAMO NEGATIVNA ISKUSTVA!

Ta mwe žena bukvalno vratila sa djetetom od 15 DANA da MALO PROŠETAM  u1 2h početkom jela kad sam dijete vodila na prvi pregled, i naravno posle toga ide registracija. Ona nije htjela da ga pregleda, jer nijesmo kod nje htjeli da se registrujemo. I posle opet imasmo negativno iskustvo sa tom ženom.

02/04/2012
3:38 pm
Podgoricanka
Guest
Guests
34sp_Permalink sp_Print
0

 od privatnih pedijatara najzadovoljnija sam sa dr Lončarevic iz GORICA MEDICA. Hematolog je, al ekstra. Ja sam bila zbog sebe kod njega, i toliko je padantan i temeljit da je super.

02/04/2012
10:14 pm
Tajchi
Guest
Guests
35sp_Permalink sp_Print
0

Jes da nema veze sa pedijatrima u Podgorici ovo sto cu napisati, ali, samo eto, kao podsjetnik kako birati dr. Po kojim kriterijumima. A ovu temu cesto citam, jer ce mi dijete i dalje ljeti boraviti kod bake i tetaka, pa da znam ako zatreba.

Mi smo odustali od DZ-a. Razlog, njena dr radi 2 dana sa zdravom, 3 sa bolesnom. To znaci da ako nije u smjeni tog dana sa bolesnom djecom kad mi se dijete razboli, a fizicki su odijeljena zdrava i “bolesna” strana DZ – a, moje dijete ce pregledati dr koja je trenutno u smjeni. O guzvama da i ne pricam, treba da cekam satima jer prednost imaju djeca sa visokom temperaturom ili ona koja imaju kovluzije, sto je normalno. A ja bas ne mogu misliti kako cu uskladiti njenu eventualnu bolest sa radnim vremenom dr. O nekom razgovoru tel nema sanse jer sestra samo kaze da li radi dr ili ne, kad je pauza, na kojem je odeljenju dr i sl. Doktorkin broj nemamo. Tamo smo zapravo samo isli za upute za vjezbe (i to na moje insistiranje), za uput za stomatologa, opet ja trazila, za uput za psihijatra i logopeda, opet ja trazila… Jer, dr nema vremena da odgovara na mnogo pitanja, iako je “topla” sa djecom, ima i slusalice u obliku igracke, smije ih, zabavlja… Problem su vjecite guzve i njihova prebukiranost.

02/04/2012
10:19 pm
Tajchi
Guest
Guests
36sp_Permalink sp_Print
0

Kad je krenula u vrtic, nasla sam vrtic koji drzi doktorka pedijatar i njen muz stomatolog. Dr radi u vrticu po potrebi, dotrcace ako nesto treba. Petkom su pregledi i kontrole za djecu koja su u vrticu. Za djecu iz njenog vrtica svo lijecenje je besplatno! Za onu koja nisu placa se pregled. U vrticu medicinske seste i druge obucene vaspitacice vrse inhalaciju djece. Imaju zasebnu prostoriju ako se razboli neko dijete pa ne morate trcati s posla. Mozete, bez ikakve pare i dinara da je pozovete, kazete u cemu je stvar i ona ce dati savjet, da li raditi analizu ili ukljuciti sirup. Radi u ordinaciji popodne od 17 h do 21h. Za laringitis je odmah znala sta je, dala je samo sirup, ona je dijagnostifikovala rinitis i lijecila ga samo sirupom antihistaminikom, predlozila ljetovanje i more, a pratila nas i kad smo islu u slanu sobu. Ne daje antibiotike, izuzetno antibiotke kapi.

Ono sto malena sad pije zbog gripe, koja je trajala DAN I PO, od cega je samo kratko bila sa 39 temp koju smo odmah skinuli, malo sa 38,2 i to smo skinuli prorodno i posli kod dr maltene sa niskom temp. (gore je nama odraslima). Odmah joj je ukljucila “carobni vazduh” tj malo inhalacije tu noc, onda Rinasec sirup za nen rinitis, Rinoflumicil sprej za nos i biljni Bronhamil sirup (proizvodjac Pharmalife Italy). Od toga proizvodjaca je prosle godine pila i odlican Immuno sirup. Jedino sto je antibiotsko su Gentoculin kapi za nos, jer je rekla da u ovim slucajevima kad su tako jake prehlade, a kod djece su pneumokoke samo u nosu, zbog curenja nosa i duvanja, mogu da se spuste na pluca ili odu na usi. I dajemo samo 2 puta dnevno ujutro i navece.

Ona je: pristupacna, dostupna, prijatna, odlican dr sa dugim iskustvom, djeca je jako vole i ne plase se nicega, ima mnogo igracaka u ordinaciji, skoro svaki mjesec ide na neke simpozijume i usavrsavanja, prati nove tokove u medicini, odmah zna dijagnozu, i nikad nije bila u nedoumici. Tokom praznika, bilo kojeg, uvijek je mozete zvati ili pisati SMS pa ce ona pozvati. Stvarno izuzetan pedijatar.

Niti smo bogatasi, daleko od toga, niti nam je nesto blizu nego idemo taxijem, ali, ne bih je mijenjala ni po koju cijenu.

28/01/2013
4:12 pm
Dragisa D
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 4
Member Since:
28/01/2013
sp_UserOfflineSmall Offline
37sp_Permalink sp_Print
0
Da li neko zna nešto o dr J. Samardžiji ili Esmi Bandi ili Vesni Lalovic.

 

ZABRINUTI RODITELJ.

 
28/01/2013
7:10 pm
marijana
Forumaš(ica) ipo
NVO Clanstvo

Guests
Forum Posts: 132
Member Since:
08/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
38sp_Permalink sp_Print
0

Zabrinuti roditeljuLaugh, nadam se da si samo preventivno zabrinut.

 

Dakle, mi smo vec deset godina kod dr Mice sa djecacima. No, kako smo dobili bebu i moramo ici na redovne mjesecne preglede, da se ne bih, kao nekada davno kada sam imala vose zivaca – nervirala po Bloku pet i tamosnjem DZ – odlucila sam naci neke nove ljekare pedijatre. I – nakon malo mozganja – odlucila sam se za dr Lalovic sa Pobrezja. Odlicna. Odlicna. Moje najtoplije preporuke. Sjajna je zena. Prati savremena desavanja, ne prica stare price, savjeti o prehrani i njezi bebe skroz u skladu sa preporukama WHO

05/11/2013
12:48 pm
jelena1
Forumaš(ica)
Guests

Members
Forum Posts: 34
Member Since:
05/07/2013
sp_UserOfflineSmall Offline
39sp_Permalink sp_Print
0

ima li neko da mi preporuci pedijatra da ima slobodnog mjesta za registraciju ili su svi dobri doktori zauzeti?

05/11/2013
12:56 pm
Kristina M
Guest
Guests
40sp_Permalink sp_Print
0

Bas je prekjuce na fbook stranici porala neko pitao slicno pitanje i bilo je puno preporuka ali se nije odnosilo samo na izabrane, pa je neko, cini mi se pomenuo dr Lalovic kao jednu od slobodnih a kao dobru

No permission to create posts
Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
19 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…