SSŠ u Golubovcima neće u septembru primiti prve đake

Srednja stručna škola u Golubovcima neće u septembru primiti prve đake, iako je iz Direkcije javnih radova i Ministarstva prosvjete bilo najavljeno da će biti do tada otvorena.

Izgradnja objekta Srednje stručne škole u Golubovcima počela je u januaru 2017. godine, nakon što je ugovorom koji je Direkcija javnih radova, 4. oktobra 2016. godine, potpisala sa preduzećem Met-alu plast iz Danilograda, a rok za završetak radova bio je 14 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao.

Predsjednik gradske opštine Golubovci Dušan Radonjić je uvjeren da je taj rok za završetak radova, uz malo veći napor i posvećenost svih koji su bili u njega uključeni mogao biti u potpunosti ispoštovan, a objekat završen do početka ove školske godine.

“Po onome što mi znamo, ozbiljnijih opravdanja, razloga za kašnjenje nije bilo. Svakako, ono što nije dobro je da objekat prve učenike neće primiti u septembru, kako je bilo obećano i najavljeno. U ovom slučaju definitivno i Vlada treba da utvrdi čija je odgovornost i da snosi odgovornost onaj za koga se utvrdi da je njegova”, kazao je Radonjić.

Izvor: CDM

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply