Novi domaći crtani film Lola&Mila ekskluzivno na Pikaboo kanalu

Sponzorisana objava

Pjevač Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina napravili su crtani film Lola&Mila, koji se prikazuje na kanalu Pikaboo, a proistekao je iz slikovnice Šta je slađe od kolača, posvećene njihovim ćerkama.

Prva epizoda je premijerno prikazana u ponedeljak, 21. maja ekskluzivno naPikaboo kanalu.

U toku deset epizoda koje se prikazuju svakog dana od 07:35h i još u nekoliko termina tokom dana, publika može da prati dogodovštine glavnih junakinja Lole i Mile.

„Crtani film Lola&Mila je projekat na kojem smo moja supruga Kristina i ja, sa sjajnom ekipom zajedno radili prethodnih godinu i na koji sam izuzetno ponosan. Prošle godine je završena slikovnica Šta je slađe od kolača na osnovu koje je sada urađen i edukativni crtani za djecu. Nazvali smo ga po našim ćerkama, a svaka epizoda koja će ekskluzivno biti emitovana na Pikaboo kanalu, imaće posebnu pouku i priču,“ kazao je Ćetković.

Na kanalu Pikaboo, koji je dostupan svim Telemach korisnicima na analognoj i na D3 digitalnoj televiziji, D3i, Total TV-u, kao i na EON platformi, osim novog crtanog Lola&Mila može se pratiti bogati dečiji zabavni sadržaj.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply