Uhapšen zbog sumnje da je silovao devetogodišnju djevojčicu

Policija je uhapsila državljanina Srbije A.D. (31), nastanjenog u Crnoj Gori, zbog sumnje da je počinio krivično djelo silovanje djevojčice (9), saopšteno je iz policije.

“Djevojčica je u pratnji majke događaj prijavila policiji. Sa djevojčicom je u prisustvu službenika Centra za socijalni rad obavljen razgovor. Djevojčica je potom upućena u medicinsku ustanovu”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Navode da je uhapšeni nevjenčani partner majke djevojčice.

“O navedenom događaju je upoznat nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu koji je naložio da se A.D. liši slobode i da mu se, nakon sprovedene kriminalističke obrade, uz krivičnu prijavu privede radi daljeg postupanja”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Vijesti

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. Ima li toga da stane na kraj ovim jadima i muci??Ovim monstrumima koji nam unistavaju potomstvo??? Ima li tog zakona koji ce biti “strah i trepet” za ovakve fukare…Pi…

  2. Što je s ovim ženama pa “uvoze” svakakvu fukaru i dovode kući svojoj djeci, i još ih mediji ovdje s poštovanjem nazivaju “nevjenčani suprug” i “očuh” ?! Ko zna kakva se sve ološ dovukla kod nas zahvaljujući nekim očajnicama koje ne umiju da se posvete svom djetetu nego traže partnera preko društvenih mreža

  3. Sto je ovo.. kakva je muka da se posto poto ima ovakav tip muskarca u kucu??? Jel moguce da zivis sa nekin i da ga ne poznajes..? Ma daj.. svako cudno ponasanje se samo u filmovima tek na kraj vidi.

Leave a Reply