Online prodavnica second hand i outlet garderobe Isk0risti.me slavi 1. rođendan

Sponzorisana objava

Relativno nova i jedinstvena internet prodavnica u Crnoj Gori  (a i na čitavom Balkanu),  sa vrlo specifičnom kategorijom garderobe ovih dana je proslavila svoj prvi rođendan. Isk0risti.me je nastao poslije višemjesečnog istraživanja tržišta, dogovora i pregovora, kao isključivo internet prodavnica premium second hand i outlet garderobe.

Usled nedostatka velikog dijela kvalitetnih evropskih brendova (posebno britanskih ‘High Street’ brendova), a zbog ogromnog problema kopija na našem tržištu kao i nekvalitetnih masovnih brendova, tim iz Iskoristi.me doo se, kako kažu, odlučio na specifičan uvoz pretežno engleskih i njemačkih brendova (kao i dijela italijanskih i američkih) u premium second hand i outlet varijanti.

Tako u internet prodavnici možete naći čitave kolekcije kožnih jakni brendova kao što su Marks&Spencer, Esprit, Topshop, River Island, Next, S.Oliver, izvanredne sakoe  luksuznih brendova Piazza Sempione i Dorothee Schumacher, Hugo Boss-a i French Connection-a, za 5 do 10 puta manjenu cijenu u odnosu na prosječnu cijenu tih brendova na tržištu.

Svaki artikal se postavlja na sajtu, svakodnevno bude po 10 do 20 novih artikala. Svaki artikal sadrži detaljan opis, mjere, veličine u alfa, evropskim i britanskim oznakama, slike iz svih uglova i prosječnu razliku u cijenu. Funkcionalnost sajta je na visokom nivou i postoji rotacija slika, izrazito jako zumiranje, vodič o veličinama i  gotovo svi potrebni podaci za kupovinu, pojašnjavaju iz Isk0risti.me.

Kupovina se odrađujeo vrlo lako, tako što se u korpu dodaje onoliko artikala koliko se želi i ispunjava kratak formular, bira se metoda plaćanja i paket zatim stiže na adresu za 1 do 3 radna dana. Omogućeno je poručivanje preko telefona i preko računara.

Trenutno na sajtu ima preko 1500 artikala u ženskoj, muškoj i dječijoj kolekciji, a ta brojka se svaki dan povećava. Na sajtu se može pronaći gotovo sve, od Erich Lederer bunde čija je prosječna cijena u butiku oko 2500 do 3000 eura (na Isk0risti.me je cijena 175 eura) do Marks&Spencer košulje sa prosječnom cijenom u butiku od 40 do 50 eura (u Isk0risti.me 7 do 8 eura) i Schoffel jakne, pa sve do French Connection sakoa i Bench farmerki. Iskoristi.me je okupio mlad tim, koji konstantno unaprijeđuju sajt i uslugu, i pažljivo uvoze garderobu iz najbogatijih evropskih centara, kako bi imali najbolju premium klasu second hand i outlet garderobe za svoje mušterije.

Premium (ili Krem klasa) sadrži isključivo brendiranu second hand garderobu, bez ikakvih tragova nošenja, koja je kao nova i na njoj mušterija ima najveću uštedu i dobija najveći kvalitet za vrijednost koju plati, a ta klasa je upravo ona koju Iskoristi.me doo uvozi iz zapadne Evrope.

“Veliki broj zadovoljnih mušterija i veliko interesovanje (za 10-ak mjeseci blizu 8000 pratilaca na Facebooku, preko 330 hiljada otvorenih stranica u januaru i februaru) daju vjetar u leđa za dalje širenje i povećanje kvaliteta usluga. Takođe, činjenica da u zapadnoj Evropi i SAD-u, sve veći broj ljudi kupuje u second hand internet prodavnicama, i da ta industrija bilježi ogroman rast, u budućnosti možemo očekivati sve raznovrsnije i bolje kolekcije garderobe na sajtu”, najavljuju iz Isk0risti.me.

Isk0risti.me daje popust kod od 10 odsto na svaku prvu porudžbinu na sajtu (popust kod se ukuca pri poručivanju u označeno polje i smanji vrijednost korpe za 10 %).

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Vrlo losa iskustva mojih prijateljica ne samo s aspekta kvaliteta robe . U toku je i neka istraga o kompromitovanju ličnih podataka kupaca od strane firme iskoristi.me Savetujem oprez kupcima a i Vasoj cenjenoj stranici narocito kada preporucujete nekogs bez dobrog uvida u stanje stvari. Obavezuje Vas i ime.

Leave a Reply