Večernji ritual u tri koraka za bolji san bebe

Kompanija Johnson’s® razvila je Baby jedinstveni ritual – večernji ritual u tri koraka za bolji san bebe znajući, kako kažu, da je dobar noćni san bebe važan koliko i  dobar san za roditelje.

“Johnson’s® Baby jedinstveni ritual u tri koraka je prvi i jedini večernji ritual koji klinički potvrđeno pomaže bebama da bolje spavaju za samo nedelju dana. 3 laka koraka – kupanje, masaža i trenuci spokoja prije odlaska na spavanje mogu da pomognu bebi da se brže, čvršće i lakše uspava”, kažu u Johnson’s® i pozivaju roditelje da isprobaju tokom sedam noći i uvide sami koliko pomaže i njima i bebi.

Prvi Korak je Kupanje Johnson’s® Baby Bedtime kupkom – opuštajuće iskustvo za bebu i  roditelje i savršen način da se započne večernji ritual. Drugi korak je divan način da se beba oseti sigurnom i voljenom – opuštajuća masaža. Masaža pomaže da roditelji prepoznaju i odgovore na bebin govor tijela i sjajan je način da učine da se mališan osjeti bezbjedno i sigurno.

Istraživanja su pokazala da postoje značajne zdravstvene prednosti masaže i da je to pravi način za povezivanje sa bebom.

Iz Johnson’s® preporučuju da se nanese mala količinu Johnson’s® Baby Bedtime Losiona na dlan i nježno utrlja u bebinu kožu.

“Nakon tople kupke i opuštajuće masaže, vrijeme je da uspavate bebu i zajedno provedete malo vremena u tišini”, savjetuju iz Johnson’s®.

Podsjećaju da koža novorođenčeta nije samo zadivljujuće mekana, već je i glavna i jedinstvena zaštita od spoljnog svijeta. Ona ima važnu ulogu u održavanju zdravlja i odbrani od iritacija, toksina i infekcija. Koža reguliše unutrašnju temperaturu tijela i glavni je instrument u istraživanju svijeta pipanjem. Zbog toga što se bebina koža razlikuje od kože odraslih, kako dodaju, jako je važno koristiti proizvode koji su posebno napravljeni za njenu osjetljivu kožu.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply