Savjetnice počinju sa live uključenjima i podrškom uživo majkama o dojenju

Savjetnice za dojenje udruženja Roditelji počinju od naredne subote, 17. marta, sa live uključenjima i podrškom uživo majkama o dojenju.

Prva tema koja će biti obuhvaćena je dojenje u prvim danima sa bebom, a uključenje počinje u 18 sati na Facebook Grupi Savjetnice za dojenje udruženja Roditelji.

Na ovaj način Savjetnice žele da obezbijede podršku i majkama van Podgorice, i pruže im neophodne informacije, a one im mogu i pisati kada god za tim imaju potrebu ili pozvati na broj telefona 067 000 474.

Da bi se pratilo uključenje u toku kojeg će majke razgovarati sa savjetnicama i od njih dobiti savjete na sva pitanja koja ih interesuju, a odnose se na početak dojenja, potrebno je da se pristupi Grupi. Pitanja će moći da se postavljaju u komentarima, a na njih će biti odmah odgovarano.

Za sve mame, članice Grupe iz Crne Gore koje budu postavljale pitanja i komentarisale i tako se uključile u live, obezbijeđeni su pokloni – to.to blazinice i Soft suve kripice za bebe HiPP čaj za trudnice, koje su obezbijedili Kidsland i Tosama.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply