Nakon izgradnje stambenih zgrada uništen prilaz OŠ “Vlado Milić”

Foto: Printscreen TV Vijesti

Prilaz OŠ “Vlado Milić” u Donjoj Gorici potpuno je uništen zbog izgradnje stambenih zgrada, a zbog nagomilanog građevinskog otpada i brazdi na prilaznom putu,. Zbog toga su posebno nezadovoljni roditelji učenika, koji zahtjevaju da se put vrati u prvobitno stanje.

Djed Blažo Đukanović kaže da je veliki problem i to što se zbog uništenog prilaza auta ne mogu mimoići, a djeca su primorana da na časove idu po blatu i prašini.

Nezadovoljni roditelji navode da su kamioni i bageri uništili put koji je nekada bio asfaltiran i da je mjesecima mehanizacija izvođača radova, kako tvrde, koristila prilaz školi.

“Mislim da je ovo jedina škola koja je u ovom stanju i svakako da treba to popraviti. Čak smo razmišljali i djecu u drugu školu da prebacimo”, kazao je roditelj, Dragan Miladinović.

Roditelj Miodrag Šegrt kaže da je ovo pogotovo problem za djecu koju roditelji ne voze.

Na pitanje kada će problem neuslovnog pristupa ovoj obrazovnoj ustanovi biti riješen iz firme Novi Volvox su kazali da će najprije ukloniti višak građevinskog materijala, zbog bezbjednosti učenika, a potom sanirati prilaz školi kada kako kažu vremenski uslovi to dozvole.

Izvor: TV Vijesti

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply