U Kraljevom parku stariji muškarac uznemiravao djevojčicu

U Kraljevom parku preko puta hotela Hilton u Podgorici, stariji čovjek prije nekoliko dana pokušao je da nagovori petnaestogodišnju djevojčicu da sa njim pođe do stana.

To je Vijestima ispričala majka djevojčice, koja je istakla da je nepoznati muškarac njenoj kćerki na suptilan način saopštio „šta bi volio da rade, kod njega u stanu”.

„To se dogodilo dok je sjedjela u parku na klupi, nepoznati muškarac je prišao, pitao koliko je sati i onda iskoristivši to, rekao da bi volio da je odvede u stan. Bila sam šokirana kada mi je kćerka to rekla”, kazala je majka djevojčice.

Istakla je da je njena kćerka odmah ustala i udaljila se od neznanca.

“Nije se uplašila, ali nije joj svejedno bilo. Narednih dana ću otići u policiju i prijaviti uznemiravanje. Pored toga, željela sam i ovako preko medija da upozorim na tog čovjeka, jer znam da je nedavno na više lokacija u gradu muškarac uznemiravao djevojčice. Ne znam da li se radi o istoj osobi”, kazala je ona.

Stariji čovjek, nekoliko dana pred Novu godinu, na više lokacija u gradu prilazio je maloljetnim djevojčicama, učenicama osnovnih škola i tom prilikom ih uznemiravao, govorio razne vulgarnosti i nudio razne usluge.

Djevojčice je muškarac presretao u blizini Osnovne škole „Radojica Perović”, kod ambasade Hrvatske u Bloku šest, u Ulici Novaka Miloševa, u blizini škole „Maksim Gorki”.

Prema tvrdnjama roditelja, na osnovu izjave djece može se zaključiti da je u pitanju ista osoba.

Iz policije Vijestima nije saopšteno da li su otkrili ko je uznemiravao djevojčice u decembru, a početkom godine su najavili da će to ubrzo uraditi i da su na tragu toj osobi na osnovu opsežnog rada inspektora na terenu.

Izvor: Vijesti

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Ja stvarno ne razumijem, zasto se takve situacije istoga momenta ne prijave?? Pa cak i da je djevojcica odma pozvala (sigurna sam da je imala mobilni) nadleznu sluzbu, oni bi reagovali …. Tako odlazuci stavljaju se i druge jos mladje ili istoga uzrasta djevojcice u opasnost .. ccccc

Leave a Reply