Donator pokrenuo internet prodavnicu

Sponzorisana objava

Kompanija Donator doo, u čijem sastavu se nalazi i lanac prodavnica Kidsland, kao i brendvi OVS, Geox, Piazza Italia, Coincasa i Samsonite, od nedavno je pokrenuo i internet prodavnicu Donator online u kojoj nudi igračke, opremu za bebe, garderobu i obuću, namjenjenu svim uzrastima.

Kako kažu, namjena ovog sajta je da ponudi što više asortimana kompanije i omogući jednostavnu dostupnost svim djelovima Crne Gore.

“Sam sajt predstavlja naredni korak u odnosu na nekadašnji kidsland.me sajt, omogućavajući online kupovinu i proširujući interent prodavnicu na garderobu i obuću”, pojašnjavaju iz Donatora.

Ova kompanija se više od 25 godina bavi uvozom i distribucijom baby opreme i proizvoda namijenjenih djeci, počev od kompletnog programa za bebe preko širokog asortimana igračaka za sve do dječije mode, gdje su osnova italijanski brendovi garderobe i obuće za djecu sa atraktivnom ponudom linija za uzrast do 14 godina.

Kompanija Donator obuhvata 5 lanaca maloprodajnih objekata – Kidsland, OVS, Piazza Italia, Geox i Samsonite. Ima jaku distributivnu mrežu koja pokriva više od 800 kupaca, a zastupanje i distributerstvo se odnosi na preko 20 vrhunskih svjetskih brendova poput Stokke, Chicco, Peg Perego, Geox, Original Marines, LEGO…

Tržištu Crne Gore, Donator kako navode, nudi sve ono što će podržati i potpomoći pravilan rast i razvoj djece, uljepšati njihovo djetinjstvo,a roditeljima pružiti maksimalan komfor u brizi za svoje potomstvo.

Osnovna djelatnost preduzeća Donator je uvoz i distribucija kompletnog baby i dječijeg asortimana robe, kao i proizvoda namjenjenih trudnicama i dojiljama – opreme za bebe (kolica, hranilica, dubaka, auto sjedišta), namještaja i dekoracija za dječije sobe, pribora i kozmetike za majku i bebu, programa za podršku dojenju, baby tekstila, igračaka, garderobe, obuće, školskog pribora i torbi..

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply