Babica Nada Petrušić gošća Roditeljskog kutka u Nikšiću

Decembarski Roditeljski kutak u Nikšiću, biće posvećen porođaju i procedurama koje trudnice mogu da očekuju kada krenu u porodilište, a o tome će razgovarati sa babicom Nadom Petrušić.

Magistar zdravstvene nege i terapije biće im na raspolaganju za sva pitanja koja se odnose na porođaj i dolazak u porodilište u subotu, 16. decembra, od 18 sati u Kidslandu.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected]  ili broj telefona 020 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici, u saradnji sa kompanijom Donator doo, a partneri su nam i u Tivtu, zajedno sa Porto Montenegrom. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

Sa roditeljima su do sada razgovarali ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply