Amaru hitno potrebna pomoć za liječenje tumora

Jedanaestogodišnjem Bjelopoljcu Amaru Drndaru hitno je potrebna pomoć za liječenje, jer ima neurološki tumor na mozgu i kičmenoj moždini, odnosno u donjem dijelu, koji se nažalost, proširio duž cijele kičme. Za Amarovo liječenje je potrebno da se prikupi 150.000 dolara, a da bi ga primili u specijalistički centar u Teksasu potrebno je da se odmah prikupi 50.000 dolara.

Amarovi roditelji otac Demir i majka Samija mole sve ljude dobre volje u Crnoj Gori da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu Amarovo liječenje.

Samo konsultacija, košta najmanje hiljadu i po dolara, ali najveći troškovi dolaze kasnije. Čak i više od 30 hiljada dolara mjesečno, jer bolnica u Teksasu ne prima većinu zdravstvenih osiguranja.

Svi koji žele i mogu da pomognu mogu to uraditi uplatom na žiro-račun: NLB Montenegro banka 530-0700100108064-35 na ime Denisa Džogović

Uplata iz inostranstva na IBEN CODE:ME25530073050008070010

FK Jedinstvo će organizovati u nedjelju u 15:30 utakmicu koju igraju protiv ekipe Mladost Lješkopolje iz Podgorice, kako bi pomogli Amarovoj porodici da prikupi potreban novac.

Kako su najavili cijena ulaznice će biti simbolično euro, ali naravno shodno mogućnostima građani mogu donirati i više od toga.

Izvor: Antena M

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Da li su se roditelji obratili Ministarstvu,Fondu zdravstva,da li imaju misljenje konzilijuma da ne mogu da dijete lijece u CG?Nemojte zaobilaziti drzavne institucije,Ministar je istakao da ima novca za lijecenje ako se ukaze potreba za tim

  2. Plasim se daovaj narod,u borbi da prezivi vise nema snage da ucestvuje u humanitarnim akcijama.Imate i NVO sektor,CAZAS,Centar za monitoring i istraživanje – CeMI,koji se bave zdravstvom pa se i njima obratite da institucije sto prije donesu odluku

  3. Naravno da je drzava tu da pomogne, ali neophodan je novac za propratne troskove, smjestaj, hranu i prevoz, buduci da se radi o Zemljama visokog standarda, tako da u tom dijelu nema pomoci, vec se roditelji moraju sami snaci.Sto se tice lijecenja I prevoza drzava sigurno garantuje, dok za ostalo kao sto sam rekla se moramo snaci.Moje dijete je u Belgiji lijeceno, pa vodjena tim iskustvom ovo i saopstavam.

  4. Država će pomoći i platiti i cijelo liječenje, nadam se, a opet, država, to smo i svi mi…svako dijete je dijete svojih roditelja, a i naše…Crna Gora, to smo svi mi, i svi koliko možemo trebamo dati…za liječenje novca ne može preteći…Amare, drago dijete, tvoj osmijeh na ovoj slici govori dovoljno o tebi, a što više nas što prije ka banci uz ljubav i molitvu u mislima za tebe…i da se vratiš još nasmijaniji i zdrav!

Leave a Reply