Prvo kroz igru uče o različitostima, a zatim i dekupaž tehnici farbanja jaja

Zašto je važno da poštujemo tuđa mišljenja i prihvatimo različitosti lekcije su koje treba da učimo djecu, a upravo će se tim temama ali kroz igru baviti jedna od radionica, koja će toku naredne sedmice biti održana u Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici. Djeca će se i zabavljati ukrašavanjem vaskršnjih jaja i učiti o dekupaž tehnici, na drugoj radionici koja će uslijediti u toku sedmice.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.


U utorak, 11. aprila u 19 sati počinje radionica Dobro je biti drugačiji . Tokom radionice djeca će imati priliku da u razgovoru sa psihološkinjom Jelenom Jurišević  saznaju nešto više o individualnim razlikama, koliko smo svi različiti i koliko je važno formirati svoje mišljenje. Igrajući jednu posebnu igru baviće se temom poštovanja  i prihvatanja tuđih mišljenja. Radionica je namijenjena uzrastu od 9 do 14 godina, a broj mjesta je ograničen na 20.


U četvrtak, 13. aprila u 19 sati u Razvojnom centru biće održana radionica Uskršnje šarenilo. S obzirom na to da se bliži Vaskrs, pravo je vrijeme da se osmisli kojim će se tehnikama farbati vaskršnja jaja. Na radionici će djeca imati priliku da nauče kako se ukrašavaju jaja dekupaž tehnikom. Dekupaž tehnika je planetarno popularna i skoro da ne postoji domen kreativnosti u kojem je ne možemo primjeniti. Djeca će uz igru ukrašavati svoja uskršnja  jaja, raditi u grupama i razvijati kreativnost. Radionicu vode Ivana Pavićević i Nikoleta Perić, a pravo prijavljivanja imaju djeca od 5 do 14 godina. Broj mjesta je ograničen na 20.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply