Prikupljeno preko 10 hiljada eura za djecu oboljelu od karcinoma

Na humanitarnom događaju Be human hair show, u organizaciji Kuće mode i ljepote ,,Zoran“, nevladine organizacije Budi human i KIC-a ,,Budo Tomović“, prikupljeno je preko 10,2 hiljade eura za pomoć djeci oboljeloj od karcinoma i jednoj od socijalno ugroženoj porodici.

Početak događaja održanog u KIC-u, obilježen kompozicijom Četiri godišnja doba u izvođenju Kvarteta Vili, prenosi MNEMagazin

Postavljene su potom frizerske stolice i spektakl regionalnog Champions team-a je počeo. Uz plamen na bimu i zvukove numere We are the champions na scenu su sa modelima stupili Dragan Andrejić, Eldin Krivošić, Marko Marković i Miloš Koborski.

Senad Šehić iz Bosne i Hercegovine doveo je svoje prijatelje, pa je Sarah predstavila šminkerske vještine, a Senad, Mustafa, Aldin i Benjamin frizerske.


Nastupali su Lidija Štokić iz Hrvatske, Perica Ivanovski iz Makedonije i Mirsad Agića.

Ivan Vukčević doveo je pojačanje za svoj maštovit nastup koji je pratila inspirativna i poučna priča koju je, uz pomoć lutke Maše, ispričala glumica Jovana, kako se predstavila. Dok su Jovana i Maša pričale priču, iza bijelog platna nazirala se silueta Vukčevića koji je češljao i šišao mališane. Na kraju se ovaj šarmantni tim pojavio ispred platna i djeca su slovima koja su držala u rukama poslala poruku Be human. Jovana je poručila da svi zajedno tako činimo svijet boljim mjestom za našu djecu, naše blago.


Predstavnik Crne Gore na Pjesmi Evrovizije ove godine u Kijevu Slavko Kalezić izveo je performans uz pjesme, Run the world i Sudnji dan.

Barber team je potom publiku oduševio vraćanjem u dobra stara vremena kada su ulicama šetala gospoda u frakovima, odijelima sa cilindrima na glavi, šalovima i štapovima uz pjesmu Ko nekad u osam. Ostavili su sakoe, šešire i štapove na stalak, a onda udobno sjeli u barbersku stolicu i pričali neke lijepe priče, dok su bili u vještim rukama berbera, frizera Dragana Marovića, Alena Demirovića, Davora Pejovića i Velja Stevanovića.


Duško Radović – Bajlo imao je svoj šou koji su pratili smijeh i aplauzi publike najviše upućeni glumici Kristini Stevović koja je na sceni gledala sve modele i divila se njihovim frizurama i haljinama.

Stipe Filipović iz Bosne i Hercegovine prikazao je frizure koje su bile pravo malo umjetničko djelo, dok je Stevo Pavlović iz Slovenije predstavio djelić svog bogatog opusa.

Došao je red i na dame, pa je publika gledala vješte ruke Duške Bogataj iz Srbije, Zorane Vukčević i Ljubice Bulatović. Dočekane su gromkim aplauzom. Prve su pod njihove ,,zlatne“ ruke došle Andrea Demirović čiju je frizuru pravila Zorana Vukčević, Dajana Golubović-Pejović, čiju je punđu napravila Duška Bogataj, dok je Marinu Banović-Džuver šminkala Ljubica Bulatović.

Nakon njih, Zorana je već pravila frizuru Juliji Milačić, Ljubica je radila šminku Slobodanki Seki Martinović, a Duška frizuru našoj sportistkinji godine Marini Raković.

Sve dame na sceni nosile su kreacije Sanje Bobar i Marine Banović-Džuver.

Producentkinja programa je Snežana Ivanović. Voditeljka je bila novinarka i urednica TVCG Ranka Perović.

Svima zaslužnima za organizaciju događaja, kao i učesnicima,  dodijeljene su statue i plakete.

“Nadam se da će ovakvih večeri biti još gdje ćemo se okupljati. Suad Lukačević je jednom prilikom rekao: Moderno je biti human. Da, jeste, ali, nažalost, nije moderno biti bolestan. Nadam se da ćemo ovoj djeci pomoći inašim trudom uljepšati im dan”, kazao je Zoran Vukčević.

Predsjednica NVO koja okuplja roditelje djece oboljele od kancera Fenix, Dijana Stojanović zahvalila je svima i istakla da im ovaj novac puno znači jer će biti upotrijebljen za rekonstrukciju dječje Hematoonkologije u Institutu za bolesti djece.

“Ova suma je nešto što zaista nisam očekivala. Hvala vam svima”, rekla je Stojanović.

Izvor: MNEMagazin

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply