U subotu humanitarna Žurkoteka udruženja Roditelji

Udruženje Roditelji organizovaće u subotu, 24. decembra, u suterenu centra The Capital Plaza humanitarnu novogodišnju Žurkoteku kojom će proslaviti prvi rođendan Igračkoteke i Razvojnog centra i novogodišnje praznike. Početak proslave je zakazan za 12 sati, a tokom dvoiposatnog programa mališani i njihovi roditelji će uživati u zabavnom programu, učestvovati u tematskim kreativno-edukativnim radionicama i družiti se sa Djeda Mrazom.

„Pozivamo roditelje da nam se u subotu pridruže sa mališanima jer smo pripremili vrlo zanimljiv zabavni program. Radioničari iz Razvojnog centra organizovaće dvije kreativno-edukativne radionice u okviru kojih će sa djecom praviti praznične dekorativne elemente, a na veselje stiže i dječiji animator Žarko Žabac koji je i član Udruženja. Pripremamo i slatku zakusku zahvaljujući podršci radionica kolača Anin medeni kutak, Feniks sweets, Miranis sweet i XAOC kafea, a kompanija NTC i Hard Rock Café su obezbjedili osvježenje za sve goste. Na žurku stiže i Djeda Mraz koji će djeci podijeliti Biobella slatke poklone”, kazala je Danijela Knežević, članica Udruženja.

Ulaznica za proslavu je igračka koja je odgovarajuća za fond biblioteke igračaka, nova ili korištena, ali očuvana, ili dječija knjiga. Na taj način naši gosti će dati doprinos obnavljanju fonda biblioteke igračaka koja već godinu dana uspješno funkcioniše i u koju je do sada učlanjeno preko 300 porodica iz Podgorice.

Udruženje ovu proslavu organizuje u saradnji sa centrom The Capital Plaza i uz podršku firmi Congress Travel, Montimpreks, Warriors, Design Box, Happy Weddings&Events, Photography by Jovana&Đorđe, Sekula namještaj i Dječji fitness centar Smart Gym.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply