Predlozi igračaka za novogodišnje poklone

Novogodišnji i božićni pokloni ne bi bili to što jesu da ne sadrže i igračke, kojima se djeca uz slatkiše silno obraduju. Kao roditelj vjerovatno ste se imali priliku uvjeriti da malo šta djecu može tako obradovati kao omiljena igračka, i da bilo koja druga “zamjena” u vidu komada garderobe nije dovoljno dobra.

Ako još nijeste odlučili šta biste mogli svojim najdražima da kupite za praznike, Kidsland će vam pomoći u izboru i sa vama podijeliti njihove predloge. Šta sve nude i imaju u svojoj ponudi najbolje ćete se uvjeriti ako posjetite neke od njihovih radnji širom Crne Gore, a možete pratiti i nihovu Fbook stranicu gdje redovno objavljuju najnovije infomacije, i detalje svoje ponude.

Ovo je samo mali dio onoga što možete kupiti u Kidslandu, a ako vi imate neke predloge za kvalitetan i interesantan predlog za poklon, podijelite ga sa nama.

Meca mudrica 6m+   26,90 €

Mekana pametna igračka za mališane starije od 6 mjeseci. Ova igračka je edukativnog i zabavnog karaktera za najmlađe. Prati razvoj govornih vještina i opažanje.

Medo Koji Puzi  6-36m   45,90 €

Igračka je pogodna za osamostaljivanje djeteta kad je u pitanju puženje ili hodanje, jer pritiskom na srce meda ide i priča preko 50 smiješnih fraza. Uzrast 6-36 mjeseci

Prvi korak 9m+  55.90e

Hodalica koja pomaže djetetu da stane na noge i načini svoje prve korake, i koja ispušta zanimljive zvukove dok dijete hoda, čim dijete stane staju i zvukovi. Osim kao guralica, igračka se može koristiti i kao sto za igru sa povezivanjem oblicima.

Muzička farma 12m+, sa prevodom          49.90e

Farma koja govori nudi mogućnost igranja i na engleskom jeziku, omogućavajući djeci da razvijaju jezičke sposobnosti i pamćenje kroz 3 različita načina igre.

Skejt balans 18m+    64.10e

Igračka 3 u 1 za razvijanje ravnoteže, postoje 3 modela igre koji podstiču razvoj ravnoteže i koordinacije pokreta. Kada dijete ima 18 mjeseci može se koristiti kao bord, kada dijete napuni 24 mjeseca, igračka se vrlo lako transformiše u trotinet, dok u uzrastu od 36 mjeseci može postati skejt.

Dizalica Set 1-5G    43.90e

Set  napravljen od plastike za djecu od 1 do 5 godina pomaže razvijanje fine motorike sa zvučnim i svjetlosnim efektima.

Garaža 1-5G      78.90e

Set  napravljen od plastike za djecu od 1 do 5 godina uz pomoć kojeg djeca uče boje sa zvučnim i svjetlosnim efektima.

Play doh 2+  različite cijene

Meka testirana masa za kreiranje raznih oblika ili slika sa originalnih pakovanja koja podspješuju dječiju kreaciju i motoriku. Za djecu stariju od 2 godine.

Shopkins 5+    27,60 €

Vrlo aktuelna igračka za sve djevojčice bazirana na crtanom filmu. Igračka koja je namijenjena djeci starijoj od 5 godina i odrađena već u nekoliko sezona.

Edukativna Igra Bezbjednost     21.90e

Igra ima za cilj da na zanimljiv način kroz igru nauči svako dijete osnovnim pravilima i normama ponašanja u saobraćaju.

Azbuka 6+     33,50 €

Edukativna igračka koja kroz zabavu objašnjava djeci slova, njihovo pronalaženje u riječima, kao i brojeve i pjesmice.

Put oko svijeta 8+    24,50 €

Društvena i edukativna igračka uz koju djeca uče zanimljivosti o zemljama, gradovima i uopšte geografskim pojmovima. Cilj igre je zabava i pobjeda. Uzrast 8+ godina

Igra života 9+ 42,90 €

Društvena igra za cijelu porodicu i društvo, koja može biti igra sudbine ili fakulteta, od rođenja do odlaska u penziju. Uzrast:  9+ godina

Dron   39,90 €104,90 €

Fenomenalne ljetilice, veoma aktuelne i interesantne djeci starijoj od 14 godina. Lete visoko i snimaju ili slikaju razna predjela i mjesta koja djeca žele da zabilježe

Lego  različite cijene

Brend koji je poznat svima prepoznatljiv po kvalitetu i raznovrsnosti. Djeca ulaze u svijet mašte i kreacije.

 

 

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply