Naredne sedmice NTC i radionica o ljubimcima

U Razvojnom centru udruženja Roditelji od ove sedmice počinje prva u serijalu radionica iz programa NTC sistema učenja Ranka Rajovića, a biće održana i nova radionica posvećena ljubimcima i brizi o njima.

Besplatne radionice održavaju se u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Radionice će biti ponovo održavane u terminu od 19 do 20 sati, zbog školskih obaveza djece koja pohađaju popodnevne smjene, a na predlog roditelja

ntc-radionice

U utorak 11. oktobra u 19 sati počinje serija NTC radionica koje će jednom mjesečno biti realizovane u saradnji sa privatnom predškolskom ustanovom Pinokio Artić koja ima licencu za sprovođenje programa. Radionice su osmislili autori NTC sistema učenja, Ranko Rajović i Uroš Petrović, a vodi ih vaspitačica Nataša Kalezić. Cilj ovih radionica je podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprječavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanje brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja kroz igru sa djecom. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 4 do 6 godina, a broj mjesta ograničen na 20.

brinimo-o-zivotinjama

U četvrtak 13. oktobra od 19 sati kreće još jedna radionica koju organizujemo u saradnji sa nevladinom organizacijom sPas, Brinimo o životinjama. Ovo je jedna u nizu edukativnih radionica u kojima će djeca moći da se upoznaju sa potrebama ljubamaca, ali i koje su njihove obaveze i odgovornosti kada se odluče da ih imaju. Radionicu će vodite volonteri NVO sPas Tajana Nedić i Mirko Terzić koji će djecu upoznati sa karakteristikama i potrebama ljubimaca ali i odgovoriti na dječja pitanja. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 4 do 10 godina, a broj mjesta ograničen na 20.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply