U utorak uče kroz igru sa psihologom, u četvrtak stižu ptice

Djeca od tri do 10 godina naredne sedmice imaće priliku da učestvuju u dvije radionice koje je za njih spremio Razvojni centar udruženja Roditelji, a u toku kojih će mlađi drugari sa psihologom razvijati memoriju i pažnju, a stariji upoznavati karakteristike nekoliko vrsta ptica među kojima i flamingosa.

Radionice će biti održavane u terminu od 18 do 19 sati.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

ucimokrozigru-2
U utorak, 13. septembra, od 18 sati biće održana radionica Učimo kroz igru koja je namijenjena djeci predškolskog uzrasta. Radionica ima za cilj da obezbijedi stimulativno okruženje i igre koje će djeci pomoći u razvoju njihove memorije, pažnje, koncentracije kao i vještina socijalizacije i timskog rada. Radionicu vodi psiholog Miloš Bulatović, a teme koje se obrađuju kroz igru biće vizuelna pažnja, pamćenje, serijacija, klasifikacija, fina motorika, socijalizacija. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 3 do 6 godina a broj mjesta je ograničen na 15.

pticji-aerodrom

U četvrtak, 15. septembra, u 18 sati, u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica organizujemo radionicu pod nazivom Ptičiji aerodrom. Crna Gora pored aerodroma za ljude ima i jedan za ptice – taj ptičiji aerodrom nalazi se u Ulcinju i ugošćava polovinu evropskih vrsta ptica uključujući i egzotične flamingose. Koje sve ptice ugošćava Ulcinj, kako izgledaju, koje su njihove osobine saznaćemo na radionici u četvrtak. Takođe, djeca će imati priliku i da vide prepariranog flamingosa. Radionicu vodi biološkinja Marija Stanišić, a mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 5 do 10 godina.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply