Donirajte garderobu, obuću, školski pribor i opremu za školu

podijelimo

Udruženje Roditelji organizuje i ove godine humanitarnu akciju Podijelimo, jer zajedno možemo više, u toku koje prikuplja garderobu, obuću, školski pribor i opremu za školu, za djecu iz socijalno ugroženih porodica kojih na našoj listi za podršku ima više od 500.

Akcija je počela 1. avgusta i trajaće do 27. avgusta, kada će u tržnom centru Delta City, kao i prethodnih godina, biti održana finalni cjelodnevni događaj prikupljanja, pakovanja i raspodjele donacija.

Već prvih dana akcije pomoć je počela da stiže od građana,kao i kompanija među kojima su Zapadna banka, Donator doo, Auto Krešo i Ogma, koje su donirale novac za kupovinu školskog pribora, ali i komplete garderobe kojima ćemo neke od najvrijednijih školaraca pripremiti za školu.

Tokom prethodnih pet akcija građani, kompanije i organizacije donirali su izuzetno veliku količinu korištene i očuvane garderobe, obuće i opreme i pribora za školu, ali i novih kompleta udžbenika i na taj način značajno pomogli porodicama kojima je ovakva vrsta pomoći najpotrebnija.

Svi oni koji su zainteresovani da učestvuju u akciji i podijele sa drugima, mogu to uraditi na jedan od sledećih načina:
– Doniranjem očuvanog/novog pribora za školu, garderobe, obuće i igračaka;
– Prikupljanjem donacija među zaposlenima u firmama;
– Uplatom određenog iznosa na žiro račun odgovarajuće radnje – knjižare, dječijih prodavnica, prodavnica obuće i sl. kod kojih će Udruženje zatim kupiti potrebno za djecu.

Poslednje sedmice akcije, od 22. do 27. avgusta građani će biti u prilici da u Aroma marketu u Delta City-u, u okviru svojih mogućnosti, kupe školski pribor i ostave u donatorskim korpama koje će se koristiti u toku akcije.

Donacije se već sada mogu donijeti u prostorije Udruženja Roditelji, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici, svakog radnog dana od 9 do 20h ili na dan akcije – u tržnom centru Delta City koji je partner i ove, šeste akcije.

Svi oni koji nijesu iz Podgorice, a žele da se priključe akciji, donacije mogu odnijeti u prostorije Crvenog krsta u svojoj opštini.

Za sve dodatne informacije na rasolaganju su broj telefona 020 221 000 ili email-a [email protected]

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply