Radionice Razvojnog centra od 27. juna do 3. jula

Nove radionice Razvojnog centra udruženja Roditelji biće održavane i naredne sedmice, a djeca će imati priliku da saznaju kako da se brinu o životinjama i kućnim ljubimcima u toku ljeta, da kroz igru vježbaju memoriju i pažnju, ali i da zajedno sa roditeljima budu u prirodi i upoznaju se sa izviđaštvom.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici i u prirodi, u zavisnosti od teme. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

BrinimoOLjubimcima

U srijedu 29. juna u 18 sati počinje radionica Brinimo o ljubimcima. Teme radionice biće kako brinuti o ljubimcima tokom ljetnjih dana i šta raditi sa njima  kada porodica odlazi na odmor. Radionicu udruženje Roditelji organizuje u saradnji sa NVO Spas, a djeca ce imati priliku da saznaju da li svoje ljubimce da vode se sobom na ljetovanje, da li da ih ostave nekom bliskom ili možda same kod kuće uz privremeni nadzor komšija? Naučiće i šta je potrebno uraditi i kako ljubimca pripremiti za putovanje. Radionicu vode Tajana Nedić, Mirko Terzić i Milan Matović koji će i odgovarati na sva pitanja koja djeca budu imala tog dana. Broj mjesta je ograničen na 20.

UčimoKrozIgru

U petak 1. jula biće održana radionica Učimo kroz igru koja je namijenjena djeci predškolskog uzrasta. Radionica ima za cilj da obezbijedi stimulativno okruženje i igre koje će djeci pomoći u razvoju njihove memorije, pažnje, koncentracije kao i vještinama socijalizacije i timskog rada. Radionicu vodi psiholog Miloš Bulatović, a teme koje će se obrađivati kroz igru biće vizuelna pažnja, pamćenje, serijacija, klasifikacija, fina motorika, socijalizacija. Radionica je namijenjena djeci od 3 do 6 godina, a broj mjesta je ograničen na 15.

PrirodoEvoNas

Za subotu 2. jul najavljujemo radionicu koju nismo uspjeli da realizujemo prethodna dva puta zbog loših vremenskih uslova. Radionica Prirodo, evo nas će početi 10 sati u Bašti Ekologika-Mareza, gdje će djecu i roditelje dočekati Odred izviđača Njegoš. Djeca će se upoznati sa izviđačkim igrama i vještinama, radom u bašti ali i zabaviti se u prirodi kroz organizovane igre. Radionicu vodi Milan Poka Mijajlović, starješina odreda. Djecu je potrebno odvesti na mjesto održavanja radionice, a broj učesnika je ograničen na 20.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply