U utorak o zdravlju zuba djece ali i trudnica

flajer kutak1

Udruženje Roditelji organizuje u utorak, 28. juna, od 18 sati Roditeljski kutak u Kidslandu na Starom Aerodromu u Podgorici, gdje će ugostiti stomatološkinju Mariu Noc-Martini iz ordinacije Family Dent, koja će sa roditeljima i budućim roditeljima razgovarati o tome kako čuvati i sačuvati zdravlje zuba u toku trudnoće ali i o zdravlju zuba kod djece.

Kidsland se nalazi na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza”. Kompanija Donator, vlasnik Kidslanda je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, kojem ustupaju prostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme poklona koje za njih obezbjeđuje Kidsland.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply