U ponedjeljak sa babicom Milenom o porođaju

flajer kutak1

Kako teče porođajni proces i sve što je o njemu važno da znaju, trudnice i buduće majke imaće priliku da čuju od babice Milene Đekić koja će biti gošća Roditeljskog kutka u ponedjeljak, 30. maja u Kids landu na Starom Aerodromu u Podgorici od 18 sati.

Babica Milena koja radi u porodilištu bolnice Codra Medical odgovaraće na pitanja roditelja i upoznati ih sa važnim informacijama koje se i odnose na period nakon porođaja.

Kidsland se nalazi na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza”. Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila prostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme poklona koje za njih obezbjeđuje Kidsland.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply