U Podgorici nestao Ognjen Rakočević (11)

ognjen

Jedanaestogodišnji Ognjen Rakočević nestao je jutros ili tokom noći iz kuće koja se nalazi u Ulici “Vaka Đurovića” broj 2 u Podgorici, dok je njegova majka spavala.

Ognjen boluje od autizma, a kuću je napustio u donjem dijelu trenerke, bez majice i bos. Dječak ima plavu kosu, svijetao ten i plave oči a visok je oko 150 cm.

“Ognjen ne govori. Obavijestili smo policiju. Takođe molim sve ljude koji imaju kamere da pregledaju snimke, kako bi vidjeli da li se možda kretao pored njihovih objekata”, rekla je za CDM njegova majka.

Službenici CB Podgorica su u kontaktu sa roditeljima dječaka i preduzimaju koordinirane aktivnosti na terenu u cilju njegovog pronalaska.

Mole se građani ukoliko ga primijete da pozovu policiju na broj 122, ili njegovu majku Vanju na broj telefona 067 265 960.

Izvor: Vijesti, CDM

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. Vi ste gotovo jedini koji pokreću stvari u ovom gradu, mogli biste odrediti mjesto i vrijeme okupljanja građana, dati informaciju koji djelovi grada su već pretraženi, pa da idemo da ga tražimo. Ko zna dokle je stigao.

  2. Fakat je da treba i jedan broj gradjana da se okupi….i krene na neke lokacije…mozda se sakrio negdje…zaspao…ako je bos i bez majice, znaci bilo mu je hladno..morao se skloniti negdje…ja ne shvatam ove gradjane….niko nista da organizuje…pih

Leave a Reply