Radionice i predavanje u Razvojnom centru od 11. do 16. aprila

U Razvojom centru Udruženja Roditelji naredne sedmice biće održane tri radionice za djecu, posvećene vršnjačkom nasilja, vještini govora i pravljenju rajfova i cvjetnih trakica.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Fabecook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Vještina komuniciranja, verbalna i neverbalna komunikacija, kreativno komuniciranje i jezičke zavrzlame samo su neke od tema koje će Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento marketing i komunikacije obraditi sa djecom u toku serije radionica pod nazivom Jezičko razgibavanje. Djeca će u toku radionice u utorak, imati priliku da na nenametljiv i zabavan način nauče osnove komuniciranja, nadograde fond riječi i vježbaju verbalnu fluentnost (rječitost). Prva u nizu radionica biće održana u utorak, 12. aprila u 18 časova, a namijenjena je mlađim školarcima (6 do 12 godina). Djeca koja se prijave treba da sa sobom ponesu svoju omiljenu knjigu.

razgibavanje

U četvrtak 7. aprila u 18 časova počeće još jedna tematska radionica za školarce.
Tema je Nasilje na internetu. Djeca će sa sociloškinjom Jelenom Lalović razgovarati o online nasilju i naučiti kako na što bezbjedniji način da koriste internet. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 8 do 14 godina. Ova radionica je trebalo da bude održana prošle sedmice ali je odložena.

nasilje

U toku radionice Cvijeće u kosi, ovog proljeća se nosi koja će biti održana u subotu, 16. aprila od 11 sati djeca će praviti rajfove i cvjetne trakice. Majstorica studija Angie&Me, Jelena Damjanović Vidaković pokazaće im kako se prave ovi ukrasi, a djeca će birati cvjetiće i til i sjeckati ih, a zatim će ih zajedno lijepiti. Napravljeno će i dobiti na poklon. Preporučeni uzrast djece je od 5 do 12 godina.

cvijece

 

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply