U ponedjeljak Roditeljski kutak sa ginekologom Predragom Jovovićem

flajer kutak1

Ginekolog Predrag Jovović gost je narednog Roditeljskog kutka koji udruženje Roditelji organizuje u Donatorovoj radnji Kidsland na Starom Aerodromu u Podgorici, u ponedjeljak 29. februara od 18 sati.

On će sa roditeljima razgovarati o trudnoći, razvoju bebe u stomaku, čuvanju matičnih ćelija ali i odgovarati na njihova pitanja.

Kidsland se nalazi na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza”. Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila sopstveni prostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme poklona koje za njih obezbjeđuje Kidsland.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply