Savjetnice sa mamama o sisanju na zahtjev i razmaku između podoja

dojenjesavjetnice

Zašto je za novorođene bebe važno da sisaju na zahtjev, šta znači razmak od tri sata između podoja, zašto neke bebe traže da jedu često…, neka su od pitanja na koje će mamama odgovore davati vršnjačke savjetnice za dojenje udruženja Roditelji narednog ponedeljka u Kutku za dojenje.

Novo okupljanje mama i savjetnica zakazano je za ponedjeljak, 16. novembra u Kutku za dojenje u Mall of Montenegru u Podgorici, na prvom spratu, od 19 sati.

Prijatelj Kutka za dojenje u novembru je Kuća hemije i brend Violeta, koji će za mame pripremiti poklone.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane trudnice i porodilje koje žele da se informišu o svim temama u vezi trudnoće, a posebno dojenja i na ovaj način razgovaraju sa drugim mamama, da se prijave i za ovo ali i za ostala okupljanja putem maila [email protected].

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike probleme koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

Savjetnice su dostupne majkama 24 sata putem telefona ali besplatnu pomoć u vezi sa dojenjem pružaju i u direktnom kontaktu sa roditeljima koji žive na teritoriji Glavnog grada (za sada). Broj SOS telefona 067 00 04 74.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply