Besplatan izlet za djecu Avanturističkom parku na Ivanovim koritima

parklovcen

 

Služba menadžera Glavnog grada u saradnji sa Udruženjem Roditelji, kao i Avanturističkim parkom Lovćen, u nedjelju, 4. oktobra, organizovala je besplatan izlet na Ivanova korita za 40-oro djece iz socijalno ugroženih porodica sa evidencije grupe za socijalnu podršku Udruženja Roditelji. Autobuski prevoz obezbjedio je BLT Podgorica.

parklovcen2
Menadžer Glavnog grada Dragutin Đeković istakao je da je ovo jedan lijep primjer saradnje Glavnog grada sa nevladinim sektorom i biznis zajednicom.

“Na ovaj način zajednički smo omogućili djeci jedinstven doživljaj, koji će dugo pamtiti”, kazao je on u saopštenju. On se zahvalio NVO Roditelji, turističkoj agenciji Explorer kao i autoprevozniku BLT na učešću u ovoj humanoj akciji.

parklovcen3

Izlet je bio edukativnog i rekreativnog karaktera. Djeca su se, osim što su uživala u Avanturističkom parku, upoznala i sa specifičnostima biljnih i životinjskih vrsta sa tog područja. Osim toga obišli su i Stazu Vladara na Cetinju gdje su imali priliku da čuju nešto o bogatoj istoriji Prijestonice.

parklov

Većina djece se prvi put okušala u slobodnom penjanju i spuštanju u Avanturističkom parku. Uz podršku članova Udruženja roditelji i tima Avanturističkog parka uspješno su savladali sve prepreke na stazama. Igre u prirodi za njih je organizovao član udruženja, animator Žarko Stanišić djeci poznat kao Žarko Žabac.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply