Bebi kozmetika kvaliteta definisanog najvišim standardima

PROMO

nevena

Njega bebine kože iziskuje posebnu pažnju zbog čega je veoma važan kvalitet proizvoda koji se na nju nanose. Pri izboru kozmetičkih preparata za bebe morate voditi računa i da kvalitet bude u skladu sa najvišim međunarodnim standardima, sa čim se može pohvaliti Hemijska industrija Nevena AD Leskovac.

“Svi proizvodi pod nazivom Nevena koji su u orginalnom pakovanju, a koje ima tradiciju 60 godina proizvedeni u sopstvenim proizvodnim pogonima, u Leskovcu, koji su usaglašeni sa najvišim međunarodnim standardima kvaliteta, o čemu posjeduju odgovorajuće međunarode sertifikate koje su izdala akreditovana sertifikaciona tijela i to Sertifikat ISO 9001 : 2008 sistem menadžmenta kvalitetom i Sertifikat GMP – ISO 22716 : 2007, sistem dobre proizvođačke prakse”, kažu u toj fabrici.

Posjedovanje isprava o intelektualnoj svojini svih proizvoda Nevene Leskovac garancija je, kako dodaju, pravne sigurnosti i kvaliteta, svim sadašnjim i potencijalnim partnerima i potrošačima, a posjedovanje sertifikata je garancija da su proizvodi Nevene vrhunskog kvaliteta i ispunjavaju sve zahtjeve današnjeg, savremenog potrošača.

Nevena baby proizvodi obezbjeđuju cjelodnevnu zaštitu osjetljive dječije kože, čime jačaju njenu zaštitnu funkciju. Odabrani sastojci kao što su pantenol, alantoin i vitamin E, koji potpomažu regeneraciju i smiruju nadraženost dječije kože, prodirući dovoljno duboko u njenu samu strukturu, čineći je mekom i nježnom.

Odabrani proizvodi za njegu dječije kože su Nevena baby kupka (550ml i 180 ml), šampon 250 ml, puder 90 gr, ulje 150 ml, mlijeko 150 ml, sapun 100 gr , krema 50 ml i 100 ml. Svi proizvodi namjenjeni su najmlađim korisnicima i to u roze boji za djevojčice i plavoj boji za dječake.

O fabrici Nevena

Hemijska industrija Nevena AD Leskovac ima tradiciju dugu 60 godina, i kako kažu njeni predstavnici, jedan od najprepoznatljivijih brendova iz segmenta dječije baby kozmetike.

Proizvodi Nevene iz segmenta dječije baby kozmetike su do 31. decembra 2014. godine bili pod imenom Nevena Kosilli, a od 01. januara 2015. godine proizvodi se plasiraju na svim tržištima pod našim jedinstevnim imenom Nevena.

 

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply