Kreativni boravak za djecu u Urban kids igraonici

Predstavljamo (PROMO)

URBAN 2

Roditelji iz Podgorice koji u toku ljeta ali i nakon njega nemaju mogućnost da zbrinu djecu dok nijesu u školi i vrtiću zbog toga što rade ili nekog drugog razloga, imaju mogućnost da ovu vrstu usluge dobiju u Urban kids igraonici koja je otvorila kreativni boravak za djecu.

Upravo na osnovu interesovanja roditelja formirali su kreativni boravak djece, od 7:30 do 17 sati svakog radnog dana, osim vikendom.

Kreativni boravak je namijenjen

  • djeci koja ne ostaju da spavaju u vrtiću;
  • školarcima koji završavaju svoje školske obaveze prije kraja radnog vremena roditelja;
  • svoj djeci koju roditelji žele da uključe u program učenja kroz igru, zabavu i osmišljene kreativne aktivnosti.

Za školsku djecu uveli su I mogućnost preuzimanja djeteta đačkim kombijem koji posjeduje licencu.

Djeci je obezbijeđen ručak u saradnji sa đačkim restoranom, a doručak je u dogovoru sa roditeljima snack koji im upravo oni pošalju ili hrana iz pekare sa kojom Urban kids sarađuje (proja, kiflice sa sirom, zeljem, krofne..)U okviru kreativnog boravka osmišljene su aktivnosti za djecu koje se sprovode prema utvrđenom sedmičnom rasporedu. Među aktivnostima su:

  • Zanimljiva geografija;
  • Umjetnost kreiranja (plastelin, kolaž papir, razni materijali);
  • Logičko-matematička radionica;
  • Dramska sekcija;
  • Origami za djecu;
  • Školica kuvanja za male – Cooking design lab;
  • Story time – čitanje priča, bajki, pjesmica, nakon čega djeca rade craftove na zadate teme;
  • Mali naučnici;
  • Školica za male madjioničare;
  • Bonton, Igraonica na engleskom, italijanskom I francuskom jeziku (učenje jezika kroz igru, pjesmu, dramske aktivnosti ),
  • Dječji poligon (za igru na vazduhu ) koji se nalazi tik uz igraonicu,
  • Pričaonica..

Mjesečna cijena boravka tokom raspusta iznosi 65 eura, a od septembra će biti 85. Djeca boravak mogu koristiti I po danu, koji se zajedno sa ručkom plaća 6 eura.

Urban Kids je kreativna igraonica I rođendaonica sa drugačijim konceptom u odnosu na ostale. Nalazi se u ulici Crnogorskih Serdara bb u Podgorici, u naselju preko puta hotela City.

Stvorili su, kako kažu, preduslov za neformalno obrazovanje u skladu sa evropskim trendovima tako da će vaše dijete u jednom prijatnom i pozitivnom ambijentu provesti svoje slobodno vrijeme na kvalitetan način.

I njihove proslave rođendana su drugačije i kreativne, uz pažljivo osmišljene igre bez granica koje njeguju takmičarski duh kod djece. Osim igara bez granica tu su I karaoke, kvizovi, igračkoteka I različite zanimacije u cilju što bolje zabave, koje su dio dio repertoara tokom proslave rođendana u Urban Kids-u. Rođendani se brižno organizuju i prilagođavaju željama slavljenice ili slavljenika u dogovoru sa roditeljima! U osnovni paket uključeno je dvočasovno iznajmljivanje prostora, grickalice I sokići za djecu, dva animatora, a roditelji imaju mogućnost da donesu svoje piće.

Urban kids nudi veliki broj aktivnosti koje će uposliti dječiji “mozak”, zaokupiti im pažnju, probuditi maštu. U tu svrhu su stvorili prijatno i moderno okruženje, dizajnirano da promoviše opuštanje djeteta da bi ono u takvoj atmosferi učilo a da nije svjesno da zaista uči (dijete nece steći utisak da je u vrtiću ili školi ).

U moderno opremljenom prostoru, sa didaktičkim i edukativnim materijalom, interaktivnim sistemom, stručnim osobljem, vaše dijete, će na kvalitetan način imati ispunjen dan, a vi bezbrižno oposliti svoje radne obaveze,obećavaju iz Urban kidsa.

Urban kids nije samo mjesto za djecu..Organizuju susrete roditelja, različite kurseve za mame, radionice za roditelje.

Od radionica za mame izdvajaju:

– Škola dekupaž tehnike;

– Kurs izrade nakita I asesoara sa prof.grafičkog dizajna Tijanom Tajić;

– Škola kuvanja I zdravih stilova života sa nutricionistom Zoricom Popović;

– Osnove cake design-a I home baking.

U poslijepodnevnim časovima za djecu se organizuju radionice kojih nema u okviru dnevnog kreativnog boravka.kao što su Small Fashion Designers odnosno Mali modni dizajneri sa modnom dizajnerkom Jelenom Roganović-Đurić. Djeca uče da osmišljavaju najmaštovitije kreacije I modne dodatke (rajfove, šešire, mini kolekcije ) I sve to kroz igru. Radionica je namijenjena djeci uzrasta 4+.

Joga za djecu I joga mama – dijete sa licenciranim joga instruktorom Dinom Radović. Dok dijete vježba sa licenciranim instruktorom joge na inovativan I zanimljiv način I pritom koristi sve benefite koje joga pruža, mame mogu da se pridruže GRATIS I doprinesu što boljoj zabavi I opuštanju u tom satu druženja. Osim toga, ovom kursu biće priključene I radionice zdrave ishrane za djecu, pravljenje raznih smoothija, takođe sa licenciranim učiteljem.

Novinarski IN kutak za djecu sa novinarkom Mirjanom Majom Popović. Kroz ovu radionicu djeca se upoznaju sa osnovama novinarstva, da pišu o stvarima I pojavama koje im smetaju, koje vole, o onome što ih tišti Ili u čemu uživaju.. .

Muzičko pozorište. Provjerom i izgradnjom sluha radi harfistkinja i pijanistkinja Milica Kankaraš. Na jednostavan i kreativan način pomaže djeci da pospješe muzičke sposobnosti I glumačke i filološke vještine.

Školica glume sa Šantom Pantom čija je osnovna ideja da mališani kroz igru savladaju osnove glumačkog zanata, ali, prije svega, da razvijaju maštu i nauče da komuniciraju.

Radionice Razbij tremu i savladaj vještine komunikacije su namijenjene unaprijeđenju komunikacijskih vještina djeteta I oslobađanju od treme. Putem zanimljivih radionica se djeci objašnjava kako da se predstavljaju ljudima, uče šta znači govoriti pred ljudima i biti na sceni. Usavršavaju sami sebe u govornom I umjetničkom smislu, kako bi se znali predstaviti u najboljem svjetlu pred auditorijumom. Radionice Razbij tremu i savladaj vještine komunikacije, vodi mr. psihologije Vesna Raičević-Kraljević.

Stimulacija psihomotornog razvoja i logoradionica sa logopedom Jelenom Božović iz Beograda. Prije formiranja grupa djeca prolaze logopedsko testiranje.

Zdravi stilovi života i školica kuvanja za najmladje sa nutricionistom Zoricom Popović. Školica je zamišljena kako bi djeca uz igru i zabavu naučila o tome šta je to zdrava hrana, kako se ona priprema i da svoje kulinarske kreacije prezentuju roditeljima na degustaciju.

Engleska/Italijanska/Francuska igraonica za djecu od 4 do 8 godina. Pružite svojoj djeci mogućnost da u zabavnom i podsticajnom okruženju usvoje osnove engleskog, italijanskog i francuskog jezika. Kroz razne brojalice, pjesme, ples, dramske aktivnosti i čitanje priča djeca će učiti jezik na lak i zaigran način sa Marinom Vujović, prof.italijanskog i engleskog jezika i Marijom Leković, prof. francuskog i engleskog jezika.

urban2

Spisak narednih manifestacija biće uskoro objavljen na njihovom sajtu i FB stranici.

Urban Kids se bavi i organizovanjem zabavno-edukativnih manifestacija za djecu koje nose određenu poruku. Sama djeca su učesnici i imaju priliku da dosta toga nauče tokom manifestacija kao i da pokažu ono što već znaju. Jako bitna stvar u ovom segmentu djelatnosti je da je Urban Kids uspostavio saradnju sa javnim i privatnim predškolskim ustanovama kao i školama kad su takve manifestacije u pitanju.

Detalji o Urban kids igraonici se mogu pronaći na njihovom sajtu www.urbankids.me, Facebook stranici, putem telefona 067 007 144 ili maila [email protected].

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. Ja licno milsim da je to DzABE…S’obzirom kako se dobro zivi u danasnje vrijeme i u nasoj zemlji, da je to jedna savrsena mogucnost za roditelje koji vode djecu u drzavne vrtice da povedu djecu tamo tokom raspusta…

Leave a Reply