Sa roditeljima u ponedjeljak razgovara pedijatar endokrinolog Lidija Rakočević

flajer kutak1

Roditelji zainteresovani da porazgovaraju sa pedijatrom endokrinologom Lidijom Rakočević iz Instituta za bolesti djece Crne Gore moći će da prisustvuju Roditeljskom kutku u Podgorici u kojem će je ugostiti udruženje Roditelji, u ponedjeljak 29. juna.

Na predlog roditelja govoriće se o ljetu i zdravstvevnim problemima koje ono donosi poput stomačnih virusa i infekcija, ali i izlaganju djece suncu, putovanjima i sličnim temama. Doktorka Rakočević će odgovarati sva pitanja roditelja, ali i govoriti o temama iz oblasti endokrinologije.

Roditeljski kutak će početi u 18 sati u Kidsland radnji na Starom Aerodromu. Kutak je mjesto u kojem se okupljaju trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, i gdje imaju priliku da razgovaraju međusobno ali i sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, a koje su u vezi sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe.

Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović.

Na pitanja roditelja su odgovarali i ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović, subspecijalista medicinske i kliničke genetike Olivera Miljanović, fizioterapeutkinje Biljana Knežević, Petra Bošković, specijalista higijene Zorica Đorđević, alegolog Saida Zejnilović i porodični psihoterapeut Jelena Raičević.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply