Panoramski obilazak polupodmornicama, na poklon ulaznice

podmornica5
Da li ste znali da crnogorsku obalu možete obići kako iznad, tako i ispod površine mora, na proputovanju koje omogućava Montenegro Submarine?! Turama na njihovim polupodmornicama željeli su da ponude nešto novo i nesvakidašnje, a upravo tako će njihovu ponudu shvatiti i vaši mališani koje možete obradovati na ovaj način.

Polupodmornice kompanije Montenegro submarine napravljene su tako da podsjećaju na prave podmornice. Ipak, one ne zaranjaju, plove po površini mora dok se podvodna kabina nalazi ispod nivoa mora.

Kabina za razgledanje ima velika, neprobojna stakla i sa jedne i sa druge strane, pa je osjećaj kao da se vozite u pravoj podmornici.Takođe, vrata na gornjoj palubi ostaju otvorena tokom vožnje tako da su posjetioci u mogućnosti da izadju na palubu i uživaju u panoramskoj vožnji.

Polupodmornice su registrovane da pored skipera mogu da prime 13 osoba.

Povodom Dana djece i Dana roditelja Montenegro Submarine će pokloniti ulaznice za panoramski obilazak iz Kotora za četiri člana dvije porodice, koji će biti organizovan u narednih 15 dana. Da biste učestvovali i dobili poklon, potrebno je da nam pošaljete mail na adresu [email protected] i odgovorite koliko osoba mogu da prime polupodmornice (pored skipera). Vlasnici dvije email poruke, pod uslovom da su registrovani posjetilac ili posjetiteljka, čiji mail prvi bude stigao od momenta ove objave, sa tačnim odgovorom dobiće ulaznice.

Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Napomena: Molimo vas da nam šaljete mailove sa adrese sa kojom ste se registrovali na portalu ili ako koristite neku drugu da nam naglasite u tijelu maila adresu sa kojom ste se registrovali kako bismo vas pronašli među registrovanim posjetiocima.

Montenegro submarine nudi različite izlete …

Panoranska vožnja – vožnja polu podmornicom od Perasta do Peraških ostrva na palubi, razgledanje oko ostrva Sv. Đorđe ispod vode pristajanje na ostrvo Gospa od Škrpjela sa posjetom crkve i povratak za Kotor. Trajanje ture 2 sata.

Budva – Atrakcija sezone sa Bečićke plaže do ostrva Sv. Nikola – polazak sa pontona na 300 metara od hotela Splendid. Dnevne vožnje od 09.00h-19.00h i noćne vožnje od 20.00h -24.00h pod reflektorima – Polasci na svaki sat

Kotor (08:00-19:00)jednosatna panorama: Baza gradski Park – Muo-Prčanj. U ponudi je i Extra panorama – Baza gradski Park – panoramska vožnja sa sjedanjem na palubi do peraških ostrva 50 minuta- silazak u podvodni dio podmornice i razgledanje ispod vode oko ostrva 30 min – povratak panoramska vožnja do rive 50 min – ukupno vrijeme 2:30h

Noćne Vožnje:
pod reflektorima od 20:00 – 24:00 Kotorska Baza gradski Park – Muo- Baza gradski Park u trajanju od 45 min.

U ponudi su i privatne dnevne i noćne ture, po dogovoru.

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply