Avantura na Ivanovim koritima za cijelu porodicu – na poklon 4 ulaznice

park

Avanturistički park Lovćen nalazi se na Ivanovim Koritima, na prostoru Nacionalnog Parka, u neposrednoj blizini odmarališta, odnosno bungalova Nacionalnog parka.

Zauzima prostor od 2 hektara na kojem je izgrađeno 10 staza, od čega su 3 nove, koje pružaju mogućnost za sportske i ekstremno adrenalinske aktivnosti.

Svaka staza ima oko 15 različitih igara koje se nalaze na određenim visinama, a posebno su adaptirane za uzrast od 5 do 70 godina.

Svaki korisnik parka dobija neophodnu opremu (pojas, kacigu, rukavice), a tu je stručno obučena ekipa instruktora koja će svakom korisniku objasniti način korišćenja i primjenu svih igara.

Bezbjednost i sigurnost je maksimalna i po svim evropskim standardima.

Povodom Dana djece i Dana roditelja Avanturistički park Lovćen odlučio je da pokloni ulaznice za jednu četvoročlanu porodicu koja bude željela da uživa u njihovim avanturama. Da biste učestvovali i dobili ove ulaznice, potrebno je da nam pošaljete mail na adresu [email protected] i odgovorite koliko staza ima Avanturistički park Lovćen. Registrovani posjetilac ili posjetiteljka čiji mail prvi bude stigao od momenta ove objave, sa tačnim odgovorom dobiće poklon. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Napomena: Molimo vas da nam šaljete mailove sa adrese sa kojom ste se registrovali na portalu ili ako koristite neku drugu da nam naglasite u tijelu maila adresu sa kojom ste se registrovali kako bismo vas pronašli među registrovanim posjetiocima.

STAZE PARKA

StazeKoala Staza (Žuta)

14 prepreka, na 1.5m visine. Ovo je najlakša staza za djecu od 5 godina i uključuje i prvi spust na sajli za djecu.

Spajdermen Staza (Zelena)

15 prepreka, do 3.5m visine. Prava staza gdje počinje penjanje, duga zabava, spust na sajli, i još mnogo toga!

Čita Staza (Plava)

16 igara, do 6 metara iznad tla. Skoči više i više! Uključuje spust skejtbordom. Minimum 15 godina starosti.

Panter Staza(Crvena)

17 prepreka za 18 godina i starije. Do 11 metara visine, ovo je najveća avantura. Pripremi se za izazov!

Tarzan staza (Crna) 

19 prepreka do 15 metara visine, 18 godina i više. Ovo je jedinstveni izazov! Da li ste dovoljno hrabri da napravite Tarzanov skok, ili spust skejtbordom sa vrha šume, i 105 metara spusta na sajli?

staze2

Više informacija o Avanturističkom parku Lovćen možete potražiti na njihovom sajtu avanturistickipark.com, a možete ih kontaktirati i putem telefona 069 543 156 ili maila [email protected]

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply